Wil jij...

...van het gevoel af dat je vast zit,
...meer uit het leven halen dan wat je nu doet,
...jouw overvolle to do lijst af maken,
...meer energie
en wil je nu eindelijk wel eens het roer in eigen handen nemen, die ene stap maken waardoor er weer ruimte komt om echt te gaan genieten? Maar weet je niet hoe?
Laat mij jou helpen, kijk hieronder wat ik jou kan bieden om een levensveranderende doorbraak te maken en te behouden.
Krijg je een goed gevoel, neem dan contact met mij op en wie weet gaan we binnenkort samen aan de slag om jouw droomleven te realiseren!
IMG_3282.jpg

Aanbod

Er zijn verschillende manieren waarop wij kunnen samenwerken. Zie het aanbod hieronder.
Heb je vragen, of wil je liever eerst even contact met mij? Mail mij gerust naar hallo@debbyjane.nl

De Exclusieve Wake Up Call

Ben je klaar...

...om liefdevol wakker geschud te worden en volledig te gaan genieten van alles wat het leven jou te bieden heeft? Klaar om nu het roer in eigen hand te nemen en vol vertrouwen die eerste stap te gaan zetten?

De Eye Opener VIP dag

Hoe zou het zijn...

…om 1 dag samen met mij op een prachtige locatie, geheel verzorgd, samen te werken aan een enorme boost om jouw leven te transformeren?

Het Expanding Jaarprogramma

Hoe voelt het voor jou...

…om een heel jaar lang samen met mij te werken aan jouw groei, aan het compleet loslaten van datgene wat jij niet bent? Om zo het meest geweldige leven te leven waar jij diep van binnen naar verlangt?

MiraWaterZon_edited.jpg

I know who you are..

Ook ik zat vast, ik wist het allemaal niet meer, bleef maar achter dingen aanrennen en snapte er helemaal niks van. Ik ben intens dankbaar dat ik hier op aarde ben en dit leven mag leven, met al het moois om mij heen. Ook toen, maar waarom zag ik dat dan niet terug in mijn leven?

Na een hoop pogingen van het Universum om mij wakker te schudden, kreeg ik in 2011 de diagnose Chronisch Vermoeidheidssyndroom met burnout verschijnselen. Ik kon helemaal niks meer, was doodop van alles, hooggevoeliger dan ooit, mijn hoofd en lichaam vol stress, heftige migraine aanvallen, potdicht gevangen in een lichaam dat blokkeerde en was mijzelf helemaal kwijt. En daar lag ik dan, verslagen, moeder van twee jonge zoontjes en nog zoveel te doen en te regelen...

Dat was voor mij De Wake Up Call die mij de eerste stap liet zetten in het kiezen voor mijzelf. Vanaf het moment dat ik ontdekte hoe ik steeds opnieuw voor mijzelf kon kiezen, om vanuit mijn hart te leven ipv uit mijn hoofd, is mijn hele leven ten goede veranderd.

De vrijheid die ik nu ervaar wordt alsmaar groter, er is zoveel rust en ruimte en kan nu zooo ontzettend genieten van alles wat het leven mij biedt! Mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen blijven groeien, groter dan ik ooit had durven hopen. En dat heeft een super positief effect op mijn mindset, mijn gezondheid, mijn relaties, mijn werk en hoe ik met uitdagingen omga. De hoge energie die gepaard gaat met leven vanuit mijn hart ipv hoofd heeft niet alleen effect op mijzelf, maar ook op de mensen om mij heen, zelfs op de wereld!

Ik gun jou ook die vrijheid, de rust, dat geluk, die liefde voor jezelf om gewoon volop te gaan genieten van alles.

 

Gun jij het jezelf ook?

Wil je op de hoogte blijven?

© 2021 Debby Jane | Powered by Alis Aquilae | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring