Aanbod

Wat kan ik voor jou doen, hoe kan ik jou helpen?

Krijg jij een goed gevoel als je deze site bekijkt, voel je dat je met mij resoneert? Dan weet ik zeker dat ik jou kan helpen!

We kijken samen naar je wensen en behoeften en hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen. Ik tune op je in om te kijken wat jij op dit moment nodig hebt, wat er bij jou past. Zodat jij vanuit je zielsverlangen jezelf weer kunt omarmen, ruimte hebt om het leven te leven waar jij van droomt!

 

Je leest hieronder een aantal manieren waarop je een begin kunt maken om weer jezelf te zijn.

Graag tot gauw!

Lees en voel verder

Het Maak de JIJ in JOU wakker Project

WAT IS HET

 

Het is een prachtig uniek healing/coaching project waarbij je weer terugkeert naar wie je werkelijk bent. Ik breng jou opnieuw in contact met jouw intuïtieve vermogens. Je wordt je weer bewust van jouw hele wezen, jouw gaven, creativiteit, talenten en passies. Daardoor creëer je ruimte in jouw leven om dat leven te leven waar je altijd al hebt van gedroomd. Ik neem je mee om het overzicht te bewaren, stap voor stap dichter bij jezelf te komen. We gaan langs ieder niveau om je wakker te maken; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Dit doen we door middel van healingen, oefeningen, meditaties en gesprekken. Je ontdekt jouw zielsverlangen en ervaart hoe het is om daar jouw focus op te leggen en hoe deze te behouden. Je krijgt inzichten, rust en zelfvertrouwen om vanuit jouw eigen flow te groeien.

Je wordt je weer bewust van wie je bent, waar je staat, wat je (niet meer) nodig hebt. Jij bepaalt ZELF weer de koers van jouw leven.

Waar wacht je op? Het is NU tijd:  Maak de JIJ in JOU wakker! 

Consulten

HEALING/

COACHING

CONSULT

Bij dit consult begin ik direct met het lezen en helen van jouw energieveld. Door middel van vragen en kijken wat er in jouw veld gebeurt, maak ik jouw energie schoon van al die oude troep die niet meer dient. Ik help je met nieuwe inzichten, nieuwe verse informatie voor jouw cellen.

READING MET KAARTLEGGING

Wil je advies en meer helderheid op allerlei levensvragen en hulp om jouw eigen keuzes te maken? Maak dan nu een afspraak voor een Lenormand kaartlegging. Ik maak daarbij gebruik van mijn helder horen en zien...

INTRODUCTIE
SESSIE

Maak de JIJ in JOU wakker project. Met dit prachtige unieke healing/coaching project help ik jou wakker te maken, totdat je weer bij jouw kern komt en weer van daaruit jouw leven kunt leven. Boek nu een gratis introductiesessie om te kijken of dit project bij jou past.

© 2020 Debby Jane | Powered by Alis Aquilae | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring