top of page

Wil jij...

...van het gevoel af dat je vast zit,
...meer uit het leven halen dan wat je nu doet,
...jouw overvolle to do lijst zonder stress af maken,
...meer energie
en wil je nu eindelijk wel eens het roer in eigen handen nemen, die ene stap maken waardoor er weer ruimte komt om echt te gaan genieten? Maar weet je niet hoe?

Laat mij jou helpen, kijk hieronder wat ik jou kan bieden om die levensveranderende doorbraak te maken. 

Krijg je een goed gevoel, neem dan contact met mij op en wie weet gaan we binnenkort samen aan de slag om jouw droomleven te realiseren!
IMG_3282.jpg

Aanbod

Ik ben niet de doorsnee coach zoals je misschien al uit deze site op kunt maken.
Zodra ik jou ontmoet (online of live) dan maak ik direct contact met jouw hoogste potentieel, jouw licht. Op die manier kom ik meteen tot de kern bij jou en zie ik waar je mag helen en de transformatie in mag gaan. Zodat je kunt ervaren hoe het is om echt jezelf te zijn. En dat je vervolgens de meest geweldige relatie, de aller-tofste baan, jouw super succesvolle bedrijf, jouw meest avontuurlijke leven, zonder constant gepieker en geploeter zult creëren!

 

Er zijn verschillende manieren waarop wij kunnen samenwerken. 

Healing Coaching Consult

De Exclusieve Wake Up Call

Reading

Heb je vragen, of wil je liever eerst even contact met mij? Mail mij gerust naar hallo@debbyjane.nl

279a5904-5847-460c-b7dc-51703bf58bed.jpg

I know who you are...

Ook ik zat vast, ik wist het allemaal niet meer, bleef maar achter dingen aanrennen en snapte er helemaal niks van. Ik ben intens dankbaar dat ik hier op aarde ben en dit leven mag leven, met al het moois om mij heen. Ook toen, maar waarom zag ik dat dan niet terug in mijn leven?

Na een hoop pogingen van het Universum om mij wakker te schudden, kreeg ik in 2011 de diagnose Chronisch Vermoeidheidssyndroom met burnout verschijnselen. Ik kon helemaal niks meer, was doodop van alles, hooggevoeliger dan ooit, mijn hoofd en lichaam vol stress, heftige migraine aanvallen, potdicht gevangen in een lichaam dat blokkeerde en was mijzelf helemaal kwijt. En daar lag ik dan, verslagen, moeder van twee jonge zoontjes en nog zoveel te doen en te regelen...

Dat was voor mij De Wake Up Call die mij de eerste stap liet zetten in het kiezen voor mijzelf. Vanaf het moment dat ik ontdekte hoe ik steeds opnieuw voor mijzelf kon kiezen, om vanuit mijn hart te leven ipv vanuit mijn hoofd, vanuit liefde voor mijzelf ipv vanuit mijn mind, is mijn hele leven ten goede veranderd. 

De vrijheid die ik nu ervaar wordt alsmaar groter, er is zoveel rust en ruimte en kan nu zooo ontzettend genieten van alles wat het leven mij biedt! Mijn eigenwaarde, zelfvertrouwen en liefde voor mijzelf blijven groeien, groter dan ik ooit had durven hopen. En dat heeft een super positief effect op mijn mindset, mijn gezondheid, mijn spirituele ontwikkeling, mijn relaties, mijn werk en hoe ik met uitdagingen omga. De hoge energie die gepaard gaat met leven vanuit mijn hart ipv hoofd heeft niet alleen effect op mijzelf, maar ook op de mensen om mij heen, zelfs op de wereld! Vanuit deze energie en natuurlijk vanuit de ervaring en kennis die ik als monnik, therapeut en healer heb opgedaan, kan ik jou meenemen op jouw pad naar vrijheid.

Lees hier meer over mij. 

Ik gun jou met heel mijn hart die vrijheid, de rust, dat geluk, die liefde voor jezelf om gewoon volop te gaan genieten van alles.

 

I know who you are
Meisje op fiets

"Ik zat op het randje van een burnout, ik kon niet meer! Ben heel blij dat ik via een vriendin bij Debby Jane ben gekomen. Al heel snel kreeg ik meer rust en energie. En lekker makkelijk dat het online kon.

Ik kwam erachter dat ik iets wilde doen met spiritualiteit! Nu ga ik binnenkort zelfs een workshop volgen om dat gebied te ontwikkelen! Helemaal happy!"

Marjolein, Rotterdam

bottom of page