ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Declareren

Ik ben aangesloten bij de BATC (Beroepen Associatie voor Natuurgeneeskundige Therapeuten en Belangen Associatie voor Natuurgerichte Consumenten). Hierdoor kan, afhankelijk van jouw verzekering, een consult geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Wanneer je contact opneemt met jouw zorgverzekeraar, vermeldt dan dat het gaat om een natuurgeneeskundig consult door een therapeut aangesloten bij de BATC. Na de betaling van jouw consult zal ik een factuur/declaratieformulier per e-mail toesturen, die kun je dan direct (online) indienen bij je zorgverzekeraar. 

rust-healing-meditatie-burn-out-alternatieve geneeswijze

Afspraak maken

Klik hieronder op de knop Nu boeken bij de gewenste behandeling en kies een dag en tijd die jou uitkomt. Heb je al eerder online een afspraak gemaakt dan kun je eerst inloggen. (Rechts boven de behandelingen)

LET OP, je kunt alleen een afspraak op dezelfde of volgende dag maken in overleg met mij.

Vanwege het Coronavirus COVID-19 is een behandeling of consult bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging tot 38 graden Celsius, koorts en/of benauwdheid niet mogelijk. Dit geldt ook als jij geen van deze klachten hebt, maar een huisgenoot wel. We bespreken vooraf of het bezoek een risico oplevert. Een online consult is uiteraard wel altijd mogelijk. 

Online of telefonisch consult

Het consult kan ook online via Zoom of via de telefoon gegeven worden, kies dan voor het Online consult (bij de reading met kaartlegging kun je bij de opmerkingen vermelden dat je voorkeur uitgaat naar een online/telefonisch consult)

Betalen

Een consult kun je bij voorkeur overschrijven met online bankieren/betaalverzoek of anders gepast contant. Als het consult niet vergoed wordt door jouw aanvullende verzekering en je financieel moeite hebt met deze investering dan kunnen we, in goed overleg, kijken naar een andere uitwisseling. Geef dit meteen aan bij het maken van de afspraak.

Tarieven gelden vanaf 1 april 2020

© 2020 Debby Jane | Powered by Alis Aquilae | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring