© 2019 Debby Jane | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Declareren

Ik ben aangesloten bij de BATC (Beroepen Associatie voor Natuurgeneeskundige Therapeuten en Belangen Associatie voor Natuurgerichte Consumenten). Hierdoor kan, afhankelijk van jouw verzekering, een consult geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Wanneer je contact opneemt met jouw zorgverzekeraar, vermeldt dan dat het gaat om een natuurgeneeskundig consult door een therapeut aangesloten bij de BATC. Na de betaling van jouw consult zal ik een factuur/declaratieformulier per e-mail toesturen, die kun je dan direct (online) indienen bij je zorgverzekeraar. 

rust-healing-meditatie-burn-out-alternatieve geneeswijze

Afspraak maken

Klik hieronder op de knop Nu boeken bij de gewenste behandeling en kies een dag en tijd die jou uitkomt. Heb je al eerder online een afspraak gemaakt dan kun je eerst inloggen. (Rechts boven de behandelingen)

Een afspraak maken kan op dinsdag en donderdag en op zaterdagochtend en soms zijn er ook andere dagen beschikbaar. Mocht er geen geschikte datum/tijd tussen zitten stuur mij dan een berichtje en dan kijken we samen naar een andere oplossing. 

Online of telefonisch consult

Alle consulten (behave massage) kunnen ook online via Zoom of via de telefoon gegeven worden, je kunt dit meteen aangeven bij het maken van de afspraak. 

Betalen

Een consult kun je bij voorkeur overschrijven met online bankieren of anders gepast contant. Als het consult niet vergoed wordt door jouw aanvullende verzekering en je financieel moeite hebt met deze investering dan kunnen we, in goed overleg, kijken naar een andere uitwisseling. Geef dit meteen aan bij het maken van de afspraak.