© 2019 Debby Jane | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring

Ik heb de complete vier jarige HBO Aura-Chakra opleiding gevolgd het Nederlof Centrum in Amsterdam en ben een geregistreerd Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut. In die zelfde tijd ben ik ook ingewijd tot Reiki Master. 

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging BATC

Bij Linked In (klik op het icoontje rechtsboven) kun je zien welke opleidingen ik nog meer heb gevolgd.

Aura-Chakrahealer & Reiki Master

Sinds 2013 heb ik leren Ascenden (mediteren), het heeft mij enorm geholpen met mijn groei en ik ben me zoveel bewuster geworden van mijzelf.

Het was zo vanzelf sprekend voor mij dat ik koos voor het moderne monnikschap. Na een verblijf van in totaal 6 maanden in Spanje ben ik meditatielerares geworden. Nu kan ik de mooie technieken die wij gebruiken ook aan jou overdragen!

Ik ben als Ishaya monnik aangesloten bij The Bright Path Ishayas. Een internationale groep monniken (niet religieus overigens) die een eeuwenoude traditie hebben op het gebied van bewustzijnsverruiming.

Meditatielerares & Monnik

Paragnost & Kaartlegger

Ik kan je helpen jouw eigen keuzes te maken. Samen met mijn heldere gaves maak ik gebruik van Lenormandkaarten, mijn pendel en diverse Orakelkaarten. Je krijgt zo meer helderheid en vaak ook bevestiging dat je op de goede weg bent.

 Je kunt kiezen voor een live consult in mijn praktijk of een online consult via mail of Skype/FaceTime. De tijdsduur is afhankelijk van het aantal vragen. 

Energetisch Masseur

Na een massage opleiding bij Massage in Beweging, ben ik meteen gaan masseren. In de loop der tijd merkte ik dat mijn clienten zich veel beter voelde als ik mijn intuïtie gebruikte ipv de aangeleerde routine. 

Tijdens de energetische massage voel je de spanning van je afglijden. Door het gebruik van pure olie met essentiële olie van Young Living en verschillende massage technieken, behandel ik de gebieden en meridianen van je lichaam waar de meeste blokkades zitten. Dit zijn meestal de nek, schouders, rug en benen. 

Mijn verhaal

In 2001 volgde ik mijn eerste Reiki cursus. Sindsdien ben ik met veel enthousiasme mij steeds meer gaan verdiepen in de mens. Op alle gebieden; fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel, natuurlijke geneeswijzen en alles wat daarmee te maken heeft. Je kunt zeggen dat Reiki destijds de start was voor het verwelkomen en herkennen van spiritualiteit in mijn leven. Tijdens de opleiding tot Aura-Chakra healer (bij het Nederlof Instituut in Amsterdam), kwam ik erachter dat ik van jongs af aan al heel gevoelig was voor energie en dat ik heel gemakkelijk helende energie kan overdragen. 

 

Mijn ervaringen die jou kunnen helpen

IN DE MEDIA

Dinsdag 5 februari 2019 werd ik geïnterviewd door Marjolein Bindels van Meerradio in het programma Er is meer...