Debby Jane

HEALING | COACHING | MEDITATIE

Boeken

KrijgerGodin

Soulretrieval

Het Geheim van the Secret

Begin

Enlightment MSI

Medical Medium

Autobiografie van een Yogi

gebruik je intuitie Kathryn Harwig

hoogsensitiviteit als kracht carolina bont

7 spirituele wetten

het licht zal je bevrijden

het universum staat achter je gabrielle b

becoming super natural joe dispe

Dat kan ik niet!

Ja dat hoor ik wel vaker...en ergens weet je dat het je kan helpen - om je minder angstig te voelen, minder depressieve gedachten te hebben, minder stress, meer in balans, meer focus, meer rust...en je hebt gelijk!

Weet je waarom je denkt dat je niet kunt mediteren?

1. Je hebt nooit de juiste informatie gekregen

2. Je begreep niet wat er gezegd werd

3. Je bent veel te hard voor jezelf geweest toen je probeerde te mediteren (waarschijnlijk omdat je geen ervaren gekwalificeerde leraren tot je beschikking had)

Ik beoefen nu al meer dan 6 jaar meditatie (zoals onderwezen door de Ishaya's), ik mediteerde met, naast, of gaf/geef les aan en was getuige van honderden mensen die leerden mediteren.

JIJ kunt mediteren.

En nee dan bedoel ik niet begeleide meditaties, visualisaties, hypnose-reizen en adem meditaties. Ik bedoel de "bad-ass" variant; echt stil zitten met jezelf.

JIJ kunt dit.

Ik heb gezien hoe mensen echte meditatie ontdekte met de bijbehorende voordelen. Ik verwonder mij iedere keer opnieuw als mensen ontdekken hoe het is om daadwerkelijk hier te zijn gedurende de dag.

JIJ kunt dit.

Ik heb mensen gezien die getraumatiseerd waren, verbitterd, boos, verdrietig met hun leven, die vastzaten in een slachtofferrol. En die vanuit een gevoel van vrede, liefde en stilte weer rustig werden, vertrouwen kregen en hun licht weer lieten schijnen en weer met plezier konden leven in deze wereld.

 

JIJ kunt dit.

 

Ik heb cynische mensen, ongelovigen, twijfelaars meegemaakt, die een connectie met iets groters dan zichzelf ontdekten. Geloof me, het is zo geweldig en wonderlijk.

Ik heb spirituele zoekers gezien die hun zoek verslaving ontmantelden, helemaal geshockeerd hoe ze alles om "mij" hadden laten draaien. En nog belangrijker, een levende ervaring ontdekten waarvan ze voorheen alleen een concept hadden.

JIJ kunt dit.

In onze weekend cursus vragen we de deelnemers wat ze willen. Wat ze echt willen, vanuit een diep verlagen. Mensen die vrede willen, beginnen vrede te ontdekken. Mensen die vrijheid willen, ontdekken vrijheid. Mensen die minder stress willen, ervaren met zoveel minder inspanning, minder stress.

JIJ kunt dit. 

Dat je het even weet ;-)

Dus...

Laat me weten wanneer je wilt beginnen...

First Sphere

Tijdens de ‘First Sphere’ leer je vier technieken, genaamd Ascension technieken, die gebaseerd zijn op Waardering, Dankbaarheid en Liefde. Net als de duizenden mensen die het al hebben geleerd, weet ik zeker dat je de First Sphere cursus eenvoudig, ontspannen en plezierig vindt. De Ascension leraren zijn down-to earth en hun ervaringsgerichte benadering om les te geven, zorgt ervoor dat het een weekend is waar je jarenlang profijt van zal hebben.

De First Sphere Cursus vindt over het algemeen plaats in een weekend, van vrijdagavond tot en met zondagmiddag. Aan het einde van de cursus heb je alles wat je nodig hebt voor een zelfstandige beoefening van Ascension, hetgeen je leven op elk gebied zal verbeteren. Zodra de First Sphere cursus is afgerond, heb je als een bonus de mogelijkheid om de cursus GRATIS te herhalen, zo vaak je wilt en een tal aan mogelijkheden om geïnspireerd te blijven! 

Kijk op www.thebrightpath.nl voor meer informatie. Of neem contact met mij op. Bij voldoende belangstelling is het ook mogelijk om in mijn praktijk of bij jou thuis een geheel vrijblijvende informatiebijeenkomst te houden. En als je minstens vijf belangstellende hebt kunnen we zelfs een cursus plannen op de meest geschikte datum.

Meer vrede, meer plezier, meer vrijheid, meer liefde, waar wacht je nog op?

© 2020 Debby Jane | Powered by Alis Aquilae | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring