top of page

Speciaal voor jou heb ik De Exclusieve Wake Up Call ontwikkeld. Dit is de meest liefdevolle, krachtige energie boost waarin ik jou wakker schud, zodat jij die eerste stap kunt zetten naar:

Je vrij voelen om van jezelf te houden precies zoals jij bent.

Je vrij voelen in relaties om te zijn wie jij bent.

Je vrij voelen in je carrière om te doen wat jij wilt 

Je vrij voelen in jouw leven om te creëren en manifesteren wat jij wenst.

 

Als jij door die vicieuze cirkel van gepieker en geploeter wilt breken en je vrijer, lichter en rustiger wilt voelen, dan is dit dé call voor jou!

Je krijgt een healing, reading en intuïtieve coaching speciaal op jou afgestemd. Ik geef je tips en tools mee in de waardevolle persoonlijke digitale Soul Guide. Waar je de komende tijd mee aan de slag kunt gaan.

Na deze call zul je meer ruimte krijgen, meer helderheid om nog meer stappen te zetten richting jouw leven in absolute vrijheid!

Oude wekker

De Exclusieve Wake Up Call

Wat je allemaal krijgt:

*Een vragenlijst, waarin een bewustwordingsproces op gang gezet wordt

Een live Zoom call of een bezoek aan mijn praktijk in Haarlem:

* Intuïtieve bewustzijnscoaching om direct tot de kern te komen

*Krachtige liefdevolle aura-chakra healing waarin ik o.a. oude energie bij je weghaal om je naar een hogere energie te brengen 
*Kaartreading voor meer inzicht 
en helderheid
duur ±120 minuten

Vervolgens

*Een digitale persoonlijke SOUL GUIDE; een waardevolle gids met de hoogtepunten van de call met de inzichten en adviezen. Inclusief de stappen voor de komende maand om zelf mee aan de slag te gaan 

*De Zoom opname (als je live in mijn praktijk bent, kun je zelf een audio opname maken.

*Krachtige helende begeleide meditaties die je kunt downloaden 
*De mogelijkheid om vragen te stellen via mail of WhatsApp

Jouw investering is € 197,-
 

Voel je dat dit klopt voor jou? Meld je dan aan:

Heb je nog vragen of weet je niet of dit iets voor jou is? Ik kijk heel graag met je mee! Ik houd helemaal niet van pushen, maar neem je mee jouw hart in, zodat JIJ zelf kunt voelen of dit resoneert met je. Klik op de knop hiernaast en vul jouw e-mail adres in, dan neem ik contact met jou op!

Crystal.jpg

CRYSTAL

Bedankt voor weer een ontzettend fijn consult. Daar waar ik net niet bij denk te komen, help je mij dat stukje verder te komen. Weet je het zo te vertalen, dat ik meteen voel dat het klopt. Dat het resoneert. Jij helpt mij dichterbij mijzelf te komen en doet dit vanuit zoveel liefde en in een veilige ruimte die jij weet te creëren.  Alles mag stromen en ik neem het mee vooruit. Ik ben dankbaar! 

Wat levert De Exclusieve Wake Up Call op voor jou?

 • Je ervaart meer zelfliefde, waardoor je makkelijker jouw grenzen kunt aangeven

 • Je krijgt meer eigenwaarde en zelfvertrouwen

 • Je voelt je lichter, blij en vol energie​

 • Je ziet hoe overtuigingen, oude pijnen en gewoontes jou tegenhouden om jezelf te zijn

 • Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en handelen en hoe je dat kunt veranderen.

 • Je weet wat jouw zielsverlangen is

 • Je zet stappen om jouw spirituele kant te ontwikkelen

 • Je krijgt tools om meer rust te creëren in je dagelijks leven.

 • Je kunt veel beter de balans tussen werk en privé houden.

 • Vermoeidheids- en stress-klachten worden minder of verdwijnen

 • Je komt meer in verbinding met jouw gevoel en hart

 • Je herkent de keuze-momenten waarop je voor jezelf kunt kiezen

 • Je wordt meer en meer bewust van wie jij werkelijk bent

 • Je laat jouw stem weer horen

Jorien.jpg

JORIEN

Onlangs heb ik een mooie healing en coachingssessie met Debby Jane gehad. Vanwege de Corona omstandigheden vond deze plaats op afstand maar dat heeft geen enkele belemmering gevormd. Debby Jane heeft mijn chakra's getest en wat daar uitkwam was heel herkenbaar. Deze zijn weer gerepareerd/geheeld en ik ben weer goed geaard. Ook hebben we een prachtige meditatie gedaan waarbij er van alles los kwam. Debby Jane had nog wat tips voor me en heeft belangrijke vragen gesteld. Ik ervaar nu weer veel meer rust en voel me een stuk lichter. Ik ben blij dat ik het op afstand aan heb gedurfd want anders liep ik nog een hele tijd rond in hetzelfde cirkeltje. Nu kan ik weer verder. Dank je wel Debby Jane!

I know who you are...

Ook ik zat vast, ik wist het allemaal niet meer, bleef maar achter dingen aanrennen en snapte er helemaal niks van. Ik ben intens dankbaar dat ik hier op aarde ben en dit leven mag leven, met al het moois om mij heen. Ook toen, maar waarom zag ik dat dan niet terug in mijn leven?

Na een hoop pogingen van het Universum om mij wakker te schudden, kreeg ik in 2011 de diagnose Chronisch Vermoeidheidssyndroom met burnout verschijnselen. Ik kon helemaal niks meer, was doodop van alles, hooggevoeliger dan ooit, mijn hoofd en lichaam vol stress, heftige migraine aanvallen en was mijzelf helemaal kwijt. En daar lag ik dan, verslagen, moeder van twee jonge zoontjes en nog zoveel te doen en te regelen...

Dat was voor mij De Wake Up Call die mij de eerste stap liet zetten in het kiezen voor mijzelf. Vanaf het moment dat ik ontdekte hoe ik steeds opnieuw voor mijzelf kon kiezen, om vanuit mijn hart te leven ipv vanuit mijn hoofd, vanuit liefde voor mijzelf ipv vanuit mijn mind, is mijn hele leven ten goede veranderd. 

De vrijheid die ik nu ervaar wordt alsmaar groter, er is zoveel rust en ruimte en kan nu zooo ontzettend genieten van alles wat het leven mij biedt! Mijn eigenwaarde, zelfvertrouwen en de liefde voor mijzelf blijven groeien, groter dan ik ooit had durven hopen. En dat heeft een super positief effect op mijn spirituele ontwikkeling, mijn mindset, mijn gezondheid, mijn relaties, mijn werk en hoe ik met uitdagingen omga. Vanuit deze energie en natuurlijk vanuit de ervaring en kennis die ik als monnik, therapeut en healer heb opgedaan, schud ik jou liefdevol wakker in een leven vol vrijheid.

Lees hier meer over mij. 

Ik gun jou met heel mijn hart die vrijheid, de rust, dat geluk, die liefde voor jezelf om gewoon volop te gaan genieten van alles.

 

Wacht niet langer en gun het jouzelf ook!

Mirazittend.jpg

Soul Guide?

De digitale persoonlijke SOUL GUIDE is een waardevolle gids met de hoogtepunten van de call met de inzichten en adviezen.
Inclusief de stappen voor de komende maand om zelf mee aan de slag te gaan, met ruimte om zelf aantekeningen te maken.

 

pag2SG.png
Pag1SG.png
fullsizeoutput_13b6.jpeg
Sarika.png

SARIKA

De mooiste opdracht die je mij hebt gegeven is dat ik meer zelfliefde moet/mag hebben en niet te kritisch naar mezelf moet zijn, minder oordelen. Ik ben me zo bewust geworden wat er gebeurt als je meer zelfliefde hebt en niet te streng bent voor jezelf. Ik ben hier nog iedere dag mee bezig, dat blijft de rest van mijn leven wel zo. Dank je wel dat je bent wie je bent en doet wat je doet. Ik ben heel dankbaar dat je in mijn leven bent. 

Ik wil me graag aanmelden voor de Exclusieve Wake Up Call

Je krijgt binnen 24 uur een mail van mij met de factuur, na betaling krijg je de vragenlijst en opties voor data voor de daadwerkelijke call. 

Yes, je hebt je aangemeld!
Fijn dat je voor jezelf hebt gekozen!

Ik stuur je binnen 24 uur een mail, tot gauw!

DEWUC AANMELDEN
Cartoon%20Woman%20Looking%20Back_edited.

If you're always

trying to be normal

you will never know

how amazing you can be.

-Maya Angelou

bottom of page