Reading 

Zit jij op dit moment verankerd in een situatie in je leven waar je niet uitkomt?

Pieker je je suf en weet je niet meer wat je moet doen? 

Twijfel je of je moet afwachten of de knoop moet doorhakken? 
Neig je naar een bepaalde actie, maar durf je er niet voor te gaan? 

Lukt het je niet om op jouw intuïtie te vertrouwen?

Ik geloof niet dat je dit in je eentje hoeft op te lossen.

Ben je klaar met de strijd, ben je het zat om in die uitputtende energie te zitten? Laat mij jou meenemen om jouw situatie te bekijken vanuit jouw hart, vanuit jouw zielsverlangen. Dan kan ik jou laten zien hoe je deze situatie kunt doorbreken.

Wil je weer rust en vrijheid ervaren?

Wacht niet langer met het vragen om hulp. Het is tijd om uit die stress te stappen, zodat je die ommekeer kunt maken en je een stuk lichter verder kunt gaan met jouw leven.

Maar:

Je wilt het liever alleen oplossen en nog langer door blijven piekeren.

Of

Je blijft liever in deze pijnlijke situatie en zegt tegen jezelf en anderen "het is wat het is".

Het wordt tijd dat je jezelf op de eerste plaats zet op alle gebieden van jouw leven. En dat je gaat luisteren naar wat jouw Soul Power en/of jouw spirit guides je ingeven. Er is zoveel hulp om je heen, je wordt constant begeleid. Je mag gaan vertrouwen op jouw intuïtie.

En ik kan je hiermee met heel mijn hart helpen, met mijn kennis, ervaring, wijsheid en gaven. Zodat je kunt helen, transformeren en je leven lichter kunt maken.

Weet dat jij heel bent en dat er niks mis met je is als je om hulp vraagt, om dat zetje te krijgen vanuit een heldere plek. Gun je zelf dat zetje en meld je aan voor een Reading consult!

Zakenvrouw

SIMONE

Ik ken Debby nog van Mediumchat, zij heeft mij toen heel goed geholpen door mij op een andere manier naar mijn relatie te laten kijken. De wisselwerking tussen mijn partner en ik veranderde enorm daardoor en ben nog steeds ontzettend dankbaar voor de heldere support. De videoreading die ik nu kreeg was weer zo spot-on, bewijs dat ik op de juiste weg zit mbt mijn werk. En als ik haar stem hoor word ik meteen rustig, fijne bijkomstigheid!

Ik vraag voor mijzelf, naast de hulp van mijn eigen Spirit Guide Team, ook hulp aan andere mediums, om net dat ene zetje te krijgen. Om net dat ene inzicht te zien, waar ik zelf niet bewust van was en nog niet kon zien.


Ik heb voor spirituele chatsites gewerkt, zoals MediumChat en Paravisie en in mijn andere diensten maak ik altijd dankbaar gebruik van mijn helder horen, voelen (zien, ruiken en weten).

 

Omdat je vast wel door hebt dat ik geen ja en nee beantwoord op vragen en altijd dieper op de materie ingaat, kun je ook een diepgaand antwoord verwachten. En daarmee wordt deze reading ook super waardevol voor jou, voor jouw eigen groei.

Het enige wat jij hoeft te doen is een of twee duidelijk geformuleerde vragen te stellen. Weet je niet hoe, dan heb ik hieronder nog een document met voorbeelden hoe je een vraag het beste kunt formuleren.*

Witte bloembloemblaadjes

TINEKE

Mooie inzichten en het resoneert zeker wel! Heel fijn dat je uitlegt wat je doet en wat de kaarten betekenen, dat was heel prettig. Makkelijk te volgen, overall resoneerde het echt goed. De rust die je uitstraalt vond ik ook erg prettig. Ik vond het een hele mooie videoreading. Hartstikke bedankt, ik vond het heel fijn, echt een cadeautje!

Deze waardevolle reading geeft jou gegarandeerd meer inzicht, helderheid over jouw specifieke situatie.

Via mijn stem breng ik je meteen even in een andere energie, waardoor je direct meer rust krijgt en weer verder kunt, zonder constant te blijven piekeren.

Keuze uit:

* Videoreading van 15 minuten in je inbox

* Live videoreading van max. 30 minuten via Zoom
Prijs: €30,-

Je kunt hieronder de reading aanvragen, vul jouw gegevens in en klik op Aanvraag inzenden.

Vervolgens krijg je dezelfde dag een factuur en na ontvangst van betaling ontvang je binnen max. 3 werkdagen (meestal sneller hoor) de videoreading in je inbox! Of een optie voor een datum/tijdstip voor een live reading via Zoom.

Ik behandel geen vragen over gezondheid of zwangerschappen daarvoor moet ik je doorverwijzen naar een arts of specialist.

IMG_0892.jpg
IMG_0893.jpg
IMG_0949.jpg
IMG_0973.jpg
IMG_0991.jpg
Vrouw aan het werk

*Wat zijn nu goede vragen om te stellen?

Download hier tips om vragen te formuleren,

inclusief 20 voorbeeldvragen

Ik wil graag De Persoonlijke Videoreading boeken
Ik kies voor de volgende persoonlijke reading:

Als je een videoreading in je inbox boekt, wil ik je vragen om ook een foto van jezelf te mailen naar hallo@debbyjane.nl. Hiermee kan ik nog beter op jouw energie intunen. Na de reading verwijder ik jouw foto van mijn computer. 

Bedankt voor jouw aanvraag,

je krijgt zsm een bericht van mij!

 

Ik ben regelmatig een half uurtje live op Instagram, kijk gerust even op mijn account naar voorbeelden hoe ik een mini-reading geef. En volg mij meteen! @debbyjane.nl

  • Instagram
ea0d061a-7586-4d6c-af34-61e9fcdf604a.jpg

In de Stilte hoor je alles