Energetische Massage

Tijdens de energetische massage voel je de spanning van je afglijden. Door het gebruik van pure olie met essentiële olie en verschillende massage technieken, behandel ik de gebieden en meridianen van je lichaam waar de meeste blokkades zitten. Dit zijn meestal de nek, schouders, rug en benen. 

Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd en afvalstoffen worden gestimuleerd om het lichaam te verlaten. Geniet van de warmte en de positieve effecten van deze massage. Ziel, lichaam en mind/ego worden als het ware weer los gemaakt. De massage werkt daardoor helend op de structuur van je lichaam, zoals spieren, bloedcirculatie, organen, huid. En op je energetische systeem zoals je aura, chakra’s, energiebanen. Maar ook op je psyche en op je mentale conditie. Lichaam en geest zullen weer in evenwicht zijn.

Energetische massage is een helende massage en bij regelmatig herhalen (eens per 4-6 weken is aan te raden) zul je een wezenlijke groei doormaken. Deze groei zorgt voor innerlijke kracht, mentale en psychische balans, meer zelfliefde en zelfacceptatie en daarmee meer rust en gelukzaligheid in je leven.

Het is prettig als je jouw eigen handdoek meeneemt waar je op kunt liggen, voor de overige handdoeken zorg ik zelf.

Let op, ik kan je niet in alle gevallen een massage geven:

Sorry heren, alleen voor dames!

Omdat ik jouw gezondheid wil bevorderen, masseer ik je niet bij: Koorts, Griep, Infectieziektes, Slechte algemene gezondheid, Ernstige vaataandoeningen, Besmettelijke huidziekten, Steenpuisten, Extreme vermoeidheid, Alcohol- en drugsgebruik.

* Heb je Spataderen, Ontstekingen, Open wonden of Blessures, dan sla ik deze plekken over. Of ik behandel ze tijdens de massage even kort met Reiki.

Olie massage

© 2021 Debby Jane | Powered by Alis Aquilae | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring