In deze workshop Helen met Reiki word je dmv inwijdingen, krachtige rituelen, opnieuw in afstemming gebracht op de kosmische bron en je eigen zielskracht. Hierbij neemt je energie-bewust-zijn toe en zul je meer helder en gefocust door het leven gaan.

De workshop bestaat uit 1 dag en er is een mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een terugkomavond jjjjjj.

 

Je hoort de achtergrond, de toepassing van Reiki, de werking van de chakra’s en natuurlijk de behandelmethode zelf. Je zult de uitwerking ervaren, doordat je ook behandeld wordt door je medecursisten. Je leert met je handen Reiki te geven en jezelf en anderen te behandelen met deze helende, liefdevolle energie. Daarbij krijg je drie inwijdingen in deze energie door mij als Reiki Master.
 

In Shoden word een basis gelegd voor het bewust worden van jouw energetische lichaam met nadruk op aarding.  Shoden betekent "eerste leer". De Eerste graad is voor iedereen die geïnteresseerd is in het helen door handoplegging voor zichzelf of voor anderen. Een speciale gave of vooropleiding is niet nodig om de workshop te volgen. Iedereen heeft deze energie tot zijn beschikking vanaf de geboorte, soms ben je dat bewust, maar vaak niet. Het vermogen om deze energie vrij te ontvangen en door te geven gaat bij velen van ons in de loop der tijd door allerlei omstandigheden verloren.
Tijdens de workshop wordt dit vermogen door middel van inwijdingen of initiaties weer hersteld.

Reiki roept vragen op, je slaat een nieuwe weg in. Het pad is onbekend, echter je gaat niet alleen. Anderen zullen je, waar nodig steunen en uitdagen. Vertrouwen en overgave zijn de sleutels hierin.
 

Data:

-geen data gepland, neem gerust contact op als je interesse hebt!

Liever een andere dag? Vraag naar de mogelijkheden. 

Tijd:

1 Dag van 10:00u tot 17:00u 

Investering:

Groepscursus: 150 euro p.p.

Locatie:

Van 2 - 4 deelnemers: in de praktijkruimte van Debby Jane

Inclusief:

Thee, water, fruit, versnaperingen,  naslagboekje en een certificaat waarop staat dat je ingewijd bent in de 1e graad Reiki.
Neem zelf je lunch mee.

Heb je een groepje van minimaal 3 personen (vrienden/kennissen/collega’s/familieleden) die de workshop willen volgen, dan bestaat er de mogelijkheid om zelf een dag in te plannen. 

Je kunt altijd langskomen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Reiki 2 is het vervolg op Reiki 1. Als je minimaal 3 maanden hebt geoefend met de Reiki 1 graad en je voelt dat je je verder wilt verdiepen in de Reiki energie, dan kun je je laten inwijden in de 2e graad.Je zult de Reiki energie nog krachtiger ervaren. In deze Reiki 2 cursus krijg je één inwijding. Je leert werken met drie symbolen en de mantra’s, waardoor je o.a. Reiki kunt sturen op afstand. De drie symbolen werken op fysiek, emotioneel, mentaal niveau en uiteindelijk ook op spiritueel niveau. Je komt dichter bij je kern.

Lees meer.

Oku Den

De letterlijke vertaling van “Oku Den” is: De binnenste tempel. Naar jezelf toe kun je dit vertalen als “dichter bij jezelf komen ” of “dichter bij je kern” komen. Na het volgen van de Eerste graads workshop mag je na (minimaal) 90 dagen worden ingewijd in de Tweede graad van Reiki.

De ontwikkeling die is ingezet na de inwijdingen in de Eerste graad vraagt deze tijd om tot een nieuw innerlijk evenwicht te komen. Pas dan is het mogelijk te worden ingewijd in de Tweede graad.

Data Reiki 2:

-geen data gepland, neem gerust contact op als je interesse hebt!

Liever een andere dag? Neem dan contact met mij op: debby@alisaquilae.nl

Tijd:

van 10:00u tot 16:00u en eventueel een terugkom-avond (19:00u - 21:00u).

Investering:

zie Tarieven

 

Locatie groep:

Van 2 - 4 deelnemers: in de praktijkruimte van Alis Aquilae

 

Locatie individueel:

Praktijkruimte van Alis Aquilae, Goudplaat 53 in Hoofddorp

 

Inclusief:

Thee, water, sap, fruit, versnaperingen, eenvoudige lunch, naslagboekje en een certificaat waarop staat dat je ingewijd bent in de 2e graad Reiki.

 

Heb je een groepje van minimaal 3 personen (vrienden/kennissen/collega’s/familieleden) die de workshop willen volgen, dan bestaat er de mogelijkheid om zelf een dag in te plannen.

 

Je kunt altijd langskomen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Schrijf je hier in voor de workshop.

 

Wil je eerst meer informatie, bel of mail dan naar Debby Jane :
06-49692373, debby@alisaquilae.nl

© 2021 Debby Jane | Powered by Alis Aquilae | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring