Geweldig! 

Dank je wel voor het aanvragen van de Helende Maan Energie Healing.

Deze healing zorgt ervoor dat oude energie die nog steeds in jouw energielichaam vast zit, wordt verwijderd, maar ook 'nieuwe' energie die niet bij jou hoort verdwijnt. Zo word je energetisch helemaal schoon gemaakt en tegelijkertijd verhoogt jouw energie. Door het verhogen van jouw energie-trilling kom je vanzelf weer in jouw eigen trilling en zul je ervaren dat je je lichter voelt dan voorheen.
 

Je kunt deze healing doen aan het einde van een drukke dag of als je veel chaos in je lichaam of hoofd ervaart.
 

We maken met deze healing gebruik van de energie van de maan, een super krachtige energie. Door je hierop af te stemmen, stap je in de helende energie van de maan en dan kun je de energie haar werk laten doen. Tijdens de opname heb ik mij afgestemd op iedereen die naar deze healing zal luisteren. Ben je er dus bewust van dat het niet zomaar is dat jij deze healing hebt aangevraagd, jij behoort ook tot die groep!

Ga lekker zitten of liggen, sluit je ogen en luister naar deze begeleide healing​. 

Zorg ervoor dat je na de healing een glas water drinkt en gedurende de dag (of de dag erna) wat extra water blijven drinken. 

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het mij weten en neem contact met mij op, ik beantwoord graag jouw vragen!

Helende Maan Energie

HelendeMaanEnergie

Wat kan ik nog meer voor jou doen?

Kijk eens verder op mijn site, wellicht kan ik je ondersteunen in jouw groeiproces om meer energie, meer rust en balans te krijgen. Ondersteuning die nog dieper gaat dan deze helende maanenergie healing.

Denk aan het verwijderen van oude overtuigingen, oude emoties die nog vast zitten, zodat je een prachtige transformatie kunt maken en nu wel de stappen kunt zetten die je altijd al wilde, maar nooit durfde! 

Kijk hier voor meer informatie.

© 2020 Debby Jane | Powered by Alis Aquilae | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring