Reiki

 

Reiki is letterlijk het Japanse woord voor "universele levensenergie".

Toen ik jaren geleden de stempel kreeg "Chronisch Vermoeidheid Syndroom met burnout verschijnselen" heb ik heel veel Reiki behandelingen gekregen. Ik vond het heerlijk! Toen ik weer wat op krachten kwam, ben ik naast Reiki ook andere ondersteunende consulten ondergaan om verder te groeien en nog dichter bij mezelf te komen. 
 

Ik raad je een Reiki behandeling aan als je in alle rust wilt helen van stress. Maar ook voor andere klachten werkt Reiki wonderlijk. Reiki ondersteunt, versterkt en versnelt het zelfgenezend vermogen van ons lichaam op alle niveau’s, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als zielsniveau.

 

Bij een Reiki behandeling neem je plaats op de (warme)behandeltafel, zittend op een stoel kan eventueel ook. Je kunt je kleding gewoon aan houden! Door middel van mijn handen maak ik contact met de te behandelen plek of de chakra's. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten inclusief voor- en na-gesprek.

Ervaar zelf een Reiki behandeling, in mijn praktijk in Haarlem, of op afstand.*

Let op: Reiki is geen vervanging van, maar ondersteunt de reguliere gezondheidszorg. Raadpleeg bij klachten daarom altijd eerst jouw eigen arts, voordat je een afspraak maakt bij mij.

Glimlachende zwangere vrouw

Reiki tijdens of na zwangerschap

Reiki verzacht de klachten van de moeder, zoals vermoeidheid en zgn harde buiken tijdens de zwangerschap en zorgt ervoor dat ze ontspant. Maar ook voor het ongeboren kindje is de liefdevolle energie van Reiki heel goed. Na de geboorte kan Reiki helpen de moeder ondersteunen bij vermoeidheid en herstel van het lichaam. Reiki zorgt voor de rust en kalmte waar je vlak na de bevalling zo veel behoefte aan hebt.

Slapende baby

Reiki voor babies

Helpt niets meer bij je (huil)baby? Alle fysieke onderzoeken al gedaan? Probeer dan eens of een Reiki behandeling uitkomst kan geven. Ik zal me tijdens de behandeling afstemmen op de baby en invoelen wat de oorzaak kan zijn van het huilen. 

Reiki kan je baby ook ontspannen bij krampjes en slapeloosheid. Ik help je hoe jij je kindje en jezelf Reiki kunt geven. Raadpleeg bij klachten eerst jouw arts, voordat je bij mij een afspraak maakt!

Race voor kinderen

Reiki voor kinderen

Over het algemeen krijgen kinderen door Reiki meer zelfvertrouwen, zit het lekkerder in zijn vel, kan het veel makkelijker met (onverwachte of moeilijke) situaties omgaan en kunnen angsten en klachten verminderen of zelfs verdwijnen.
Kinderen staan van nature meer open voor de positieve werking van Reiki. Ze worden nog niet gehinderd door "het veel in hun hoofd zitten", zij laten zich nu nog meer leiden door hun gevoel. Door Reiki komen kinderen makkelijker in contact met hun eigen ik; dit zorgt voor een stuk ontspanning.

 

Als ik een Reiki kinderbehandeling geef, dan zullen de hele kleintjes tijdens de behandeling bij de ouder/verzorger op schoot zitten of, als het lukt, samen met de ouder plaatsnemen op de behandeltafel. De oudere kinderen kunnen alleen op de behandeltafel liggen. Omdat kinderen nog erg open staan voor alles, duurt een sessie meestal ook korter, gemiddeld zo’n 25-30 minuten. Neem gerust je lievelingsknuffel/dekentje mee!.

De eerste afspraak duurt meestal iets langer, omdat we natuurlijk rustig de tijd nemen om aan elkaar te wennen!

Kijk hieronder voor ervaringen van ouders en kinderen! 

ERVARINGEN

(live & online Reiki consulten)

'Mijn jongste zoon (7) onderging enkele Reiki behandelingen. Hij is erg alert op zijn omgeving en heeft de behoefte, permanent alles wat om hem heen gebeurd in de gaten de houden. Het was bijzonder fijn om te zien, hoe hij meeging in de behandeling volledig kon ontspannen en de omgeving gewoon losliet. Zelf ben ik in een periode van spanning bij Alis Aquilae terecht gekomen en ben er heel tevreden over. Mede door de Reiki behandelingen heb ik het idee weer meer te kunnen aarden en mijn hoofd weer vrij te kunnen maken voor positieve gedachten.'

ISABELLA
 

'Ik word altijd heel rustig en val in slaap bij Debby. Daarna vind ik het leuker op school (kan me beter concentreren) en doe ik gewoon met alles mee. Ik hoef niet meer zo vaak te komen, want ik voel me fijn.' 
SAM (8 JAAR)

Ik was in het begin van mijn zwangerschap erg misselijk en ben toen op aanraden van mijn buurvrouw bij Debby Jane geweest. De behandeling was heerlijk rustgevend en direct daarna is de misselijkheid verdwenen!
SANDRA

Mijn zoon (11) heeft ADHD en ik wil zo lang mogelijk medicatie voorkomen. Nadat hij een sessie bij Debby Jane heeft gehad, voelt hij zich veel rustiger in zijn hoofd. Tegen zijn vriendjes zegt hij dat hij naar een masseur gaat, hij ligt natuurlijk wel op een massagetafel ;-).
MONIQUE

© 2021 Debby Jane | Powered by Alis Aquilae | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring