top of page
DEBBYJANE logo kleur.png

Ruimte maken om jezelf te zijn.

Hi!

Mijn naam is Debby Jane Knufman

Ik help je graag om meer ruimte te maken. Ruimte in je hoofd, in je lichaam om zo de weg vrij te maken naar je hart en van daaruit te leven.
Daarbij maak ik dankbaar gebruik van mijn heldere gaven, innerlijke wijsheid en kennis die ik opgedaan heb als Aura-Chakra-healer, Energetisch Therapeut, Reiki Master, Meditatie/Spiritueel leraar & voormalig Ishaya Monnik. 


Ik maak vooral gebruik van mijn eigen ervaringen op het pad van het verbinding maken met mijzelf, wie ik daadwerkelijk ben. Het is mijn passie om je te begeleiden op je pad naar de liefde voor jezelf. Ik ondersteun je in veiligheid en stabiliteit. Zodat je weer leert te vertrouwen op je eigen intuïtieve kracht en wijsheid. Zodat je die langgewenste onvoorwaardelijke liefde weer kunt gaan ervaren, waardoor je je vrij en gelukkig voelt.


Wil je meer over mij weten, klik hieronder, lees de ervaringen van anderen of neem contact met mij op, ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Mira_edited_edited.jpg

Het Consult
Healing Reading Coaching

Chaos van binnen en van buiten? Hoe fijn zou het zijn om weer eindelijk rustig adem te halen, ruimte te ervaren om te doen wat je altijd al hebt willen doen en waar JIJ van houdt. Zonder dat je meegesleurd wordt door het leven en maar doet wat er van je verwacht wordt?

Zelfwaardering is de sleutel om te durven en kunnen zijn wie je daadwerkelijk bent.
 Jezelf waarderen (zelfliefde) is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Gedurende je leven heb je overtuigingen en gewoontes aangeleerd om je te veilig te houden. Veel van deze oude beschermingsmethodes vormen nu juist een belemmering om jezelf te zijn en je vrij te voelen.


Ik beschik over het heldere vermogen om met verschillende healing- en coaching- technieken ruimte te maken. Hierdoor word je bewust van hetgeen wat je tegenhoudt om het leven te leven waar je naar verlangt. Ik ondersteun je in het proces van het ontwaken tot wie je werkelijk bent. 

Lotus Flower
"Er kwam een tijd waarin het risico om stevig in de knop te blijven
meer pijn deed dan het risico om te gaan bloeien"

Anais Nin

Met hulp van boven

Reading

Met behulp van Lenormand, Tarot en Orakel kaarten en mijn heldere gaven, help ik je graag op weg om dichter bij jezelf te komen. En je eigen keuzes te maken om je leven te (her) creëren.

Tarotkaartspel
Leraar en Student

Numerologie Reading

Door een Numerologie Reading ontdek je niet alleen meer over je zelf, maar je begrijpt ook meer over anderen. Speciaal voor jou samengevat in een prachtig PDF document om steeds weer opnieuw te lezen. Ook leuk om cadeau te doen!

Contact

Vierde Haren

's Hertogenbosch

(Alleen op afspraak te bezoeken)

  • Instagram

Dank je wel voor je bericht, ik neem uiterlijk binnen 2 werkdagen contact met je op!

CONTACT
bottom of page