top of page
DEBBYJANE logo kleur.png

Dé Coach in Zelfliefde

Hi!

Mijn naam is Debby Jane Knufman

Als Dé Coach in Zelfliefde maak ik gebruik van mijn heldere gaven, innerlijke wijsheid en kennis die ik opgedaan heb als Aura-Chakra-healer, Energetisch Therapeut, Reiki Master, Meditatie/Spiritueel leraar & Ishaya Monnik. 


Ik maak vooral gebruik van mijn eigen ervaringen op het pad van het verbinding maken met mijzelf, wie ik daadwerkelijk ben. Het is mijn passie om je te begeleiden op je pad naar de liefde voor jezelf. Ik ondersteun je in veiligheid en stabiliteit. Zodat je weer leert te vertrouwen op je eigen intuïtieve kracht en wijsheid. Zodat je die langgewenste onvoorwaardelijke liefde weer kunt gaan ervaren, waardoor je je vrij en gelukkig voelt.


Wil je meer over mij weten, klik hieronder, lees de ervaringen van anderen of neem contact met mij op, ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

DSC09852-2_edited_edited_edited_edited.jpg
279a5904-5847-460c-b7dc-51703bf58bed.jpg

Het Zelfliefde Consult

Zelfliefde is de sleutel om te durven en kunnen zijn wie je daadwerkelijk bent.

Zelfliefde ervaren is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Gedurende je leven heb je overtuigingen en gewoontes aangeleerd om je te veilig te houden. Veel van deze oude beschermingsmethodes vormen nu juist een belemmering om jezelf te zijn en je vrij te voelen.


Ik beschik over het heldere vermogen om jou met verschillende healing- en coaching- technieken te helpen helen van wat je tegenhoudt en keuzes te maken om je te laten ontwaken tot wie je werkelijk bent. 

 

Je maakt weer keuzes vanuit je hart met liefde voor jezelf. Je voelt je vrij, je hoofd is een stuk leger, je voelt de energie weer stromen. Je hebt heldere inzichten en inspiratie gekregen. Je kunt weer ontspannen en rustig ademhalen, het is veilig.  Life is good!
 

Lotus Flower
"Er kwam een tijd waarin het risico om stevig in de knop te blijven
meer pijn deed dan het risico om te gaan bloeien"

Anais Nin

Met hulp van boven

Reading

Met behulp van Lenormand, Tarot en Orakel kaarten en mijn heldere gaven, help ik je graag op weg om dichter bij jezelf te komen. En je eigen keuzes te maken om je leven te (her) creëren.

Tarotkaartspel
Leraar en Student

Numerologie Reading

Door een Numerologie Reading ontdek je niet alleen meer over je zelf, maar je begrijpt ook meer over anderen. Speciaal voor jou samengevat in een prachtig PDF document om steeds weer opnieuw te lezen. Ook leuk om cadeau te doen!

Dé combi voor een mooie start of verdieping om te ontwaken

De Exclusieve Wake Up Call

Weet je niet welk consult je moet kiezen, spreekt alles je aan? Kijk dan gauw op deze pagina.

Contact

Antillenpad 6

2035VT Haarlem

(Alleen op afspraak te bezoeken)

  • Instagram

Dank je wel voor je bericht, ik neem uiterlijk binnen 2 werkdagen contact met je op!

CONTACT
bottom of page