top of page
Mira_edited_edited_edited.jpg

Ervaringen van cliënten

Het kan lastig zijn om een geschikte healer/spirituele coach te vinden. Misschien kunnen de onderstaande ervaringen van mijn cliënten jou meer inzicht geven over mij en mijn diensten.


Heb je zelf gebruik gemaakt van een van mijn diensten en wil je andere mensen helpen? Voeg dan hieronder je ervaring toe. Je mag mij natuurlijk ook persoonlijk een berichtje sturen, ook als je punten van verbetering hebt.

Deel je ervaring of aanbeveling.

Je email adres wordt niet geplaatst. Wil je je eigen foto erbij, stuur die dan naar hallo@debbyjane.nl

Dank je wel voor het delen!
Je ervaring wordt na enkele dagen gepubliceerd op mijn website.

Lotus in Bloei

MANDY

Wilde een afspraak maken en zag dat we voorlopig niet live kunnen langskomen, wat jammer meis! Vind het altijd zo fijn een healing bij jou. Misschien toch maar binnenkort online, net zoals twee jaar geleden. Dat werkte toen ook heel goed. Veel liefs en vind je de beste 😘😘

Boom Textuur

JACCO, A

Eerlijk; ik was best wel sceptisch, maar op aanraden van een goede vriend met uitstekende ervaringen heb ik toch een kaartlegging laten doen en ben echt flabbergasted! Je kent me niet eens, sterker nog, je hebt me nooit gezien en je kon gewoon zeggen wat er speelde.

En wat je daarna vertelde over het stuk waar ik nu inzit en met adviezen wat ik zou kunnen doen om daar uit te komen; geweldig!!! Ik houd niet van "moeten", blij dat ik je dat ook niet heb horen zeggen. En toch spoor je me aan om stappen te zetten.

De uitspraak: "Verandering is het enige waar je zeker van kunt zijn", heeft me echt even stil laten staan, waardoor ik die eerste stap kon zetten. Precies zoals je al zei, maar echt vanuit mezelf en niet omdat je het zei en dat verbaasde mij ten zeerste. Ben uitermate tevreden, zegt het voort, zegt het voort 😃

Pink Blossom

D.

Thanks voor de reading, vind je stem ook heel fijn om naar te luisteren. Tof dat je het gewoon met een appje kon doen en snel ook nog, Heb er veel aan!

Fabriek

BATI 

Bedankt voor je audio-reading! Het was super mooi en loep zuiver, waarvoor dank. Heb hem al 3 keer beluisterd en hoor iedere keer weer wat nieuws. Er is meteen wat meer beweging gekomen in de situatie ❤️🌼

tropische Bladeren

MARIANNE

Wil je graag via je site bedanken voor de snelle audio reading. Ik had een prangende vraag en omdat je de vorige keer zo spot-on was, hoopte ik dat je mij ook hierbij snel kon helpen. Je kunt goed invoelen en kon "ons" goed omschrijven, dank je wel voor het advies, ik voel me niet meer zo wanhopig, gelukkig!

Natte bloem

LYLA

Wauw, dank je wel voor de numerologie reading. Zo fijn dat ik het allemaal bij elkaar heb in 1 boekje, ik heb het voor mezelf uitgeprint. Ben verbaasd hoe nauwkeurig sommige onderwerpen overeenkomen met hoe ik ben. Het geeft me ergens ook rust en vertrouwen dat ik capabel ben om bepaalde dingen ook echt te doen. Oprecht leuk ook om die beroepen te lezen die bij me passen, toevallig staat mijn beroep er ook tussen, of is dat niet toevallig :-). 

Roze pioen

SAAR J

Ik kom een paar keer per jaar bij Debby Jane en iedere keer weet ze mij te raken. Wat ik zo fijn vind is dat ze mij zelf keuzes laat maken, ze zegt niet je moet dit of je moet dat. Ze laat mij echt voelen en dat vind ik normaal best moeilijk om te doen, maar samen met haar lukt dat wel. En dat voelt echt en puur en dan kan ik ook oprecht trots zijn op mezelf. En wat ik altijd zo heerlijk vind is dat "schoon strijken" dan gaat ze met een veer van een adelaar langs mijn lijf, dat voelt zo fijn, niet normaal! Je ziet me binnenkort weer voor een reading.

Bloemknoppen

R.

Alles was zo raak bij mij…Even weer eraan herinnerd dat het allemaal bij mijzelf begint. Nu is het aan mij om te ontdekken waar ik blij van word en dat ook te gaan doen. Dankjewel.

zonnebloem

NAOMIN


Bedankt voor het delen van je inzichten. Zo mooi hoe je dat altijd doet.

Pink Blossom

IRENE

Lieve Debby Jane, wat was dat een cadeautje vanochtend. Totaal onverwacht bracht jij mij hele mooie en waardevolle boodschappen. Dank voor je energie!

annemarie.png

ANNEMARIE

Bedankt voor de legging! Je bent Spot-On!

Roze tulpen

JUUL

Ik voelde me meteen op mijn gemak bij je, was wel zenuwachtig want ik had nog nooit een healing gekregen en ik wist niet zo goed hoe het zou gaan. Je hebt alles goed uitgelegd en was heel rustig en geduldig. Ik voelde me eindelijk gehoord en serieus genomen door iemand. Toen je met de healing begon en je handen boven mijn lichaam hield, moest ik meteen huilen, dat was zo fijn. Ik had het gevoel dat er iets open ging in mij. De tweede en derde behandeling waren allebei heel anders, maar ook heel fijn. Ik voel me weer sterk in mn schoenen staan en meer aanwezig ofzo, lastig uit te leggen, maar denk wel dat het klopt wat jij steeds zegt; dat ik meer wakker word. Heel blij mee!

Madeliefjebloemen

TINEKE

Mooie inzichten en het resoneert zeker wel! Heel fijn dat je uitlegt wat je doet en wat de kaarten betekenen, dat was heel prettig. Makkelijk te volgen, overall resoneerde het echt goed. De rust die je uitstraalt vond ik ook erg prettig. Ik vond het een hele mooie videoreading. Hartstikke bedankt, ik vond het heel fijn, echt een cadeautje!

Jorien.jpg

JORIEN

Onlangs heb ik een mooie healing en coachingssessie met Debby gehad. Vanwege de Corona omstandigheden vond deze plaats op afstand maar dat heeft geen enkele belemmering gevormd. Debby heeft mijn chakra's getest en wat daar uitkwam was heel herkenbaar. Deze zijn weer gerepareerd/geheeld en ik ben weer goed geaard. Ook hebben we een prachtige meditatie gedaan waarbij er van alles los kwam. Debby had nog wat tips voor me en heeft belangrijke vragen gesteld. Ik ervaar nu weer veel meer rust en voel me een stuk lichter. Ik ben blij dat ik het op afstand aan heb gedurfd want anders liep ik nog een hele tijd rond in hetzelfde cirkeltje. Nu kan ik weer verder. Dank je wel Debby!

Zonnebloem Close Up

PETULA

Ik moet er zo nu en dan best vaak aan terug denken, wat het met mij heeft gedaan. Op de terugweg naar huis nadat ik bij jou was geweest, was mijn hoofd gewoon helemaal leeg, ik kon het gewoon niet geloven, ik had gewoon geen gedachten meer en ben op de bank gaan zitten en viel gewoon in slaap. Het had denk ik heel veel indruk op mij gemaakt. Dus was zeker een mooie ervaring!!

Melissa.jpg

MELISSA

Bij Debby Jane heb ik altijd het gevoel dat alles van mij welkom is. Ik vind dat echt super waardevol en dat geeft me een veilige ruimte om ervaringen en allerlei soorten vragen te delen met haar. De feedback die ik krijg is altijd liefdevol en ze heeft me al meerdere keren laten inzien dat ik dingen, die ik zelf heel ingewikkeld had gemaakt in mijn hoofd, veel simpeler en positiever kan bekijken. Dat geeft mij echt een bepaald vertrouwen in het leven! Ook herinnert ze mij vaak aan de essentie van het Zijn, waardoor ik gedachtenpatronen weer even kan laten voor wat ze zijn.

 

Debby Jane is iemand die ik zeker zou aanraden met haar wijsheid, liefde en passie om mensen te helpen❤

Crystal.jpg

CRYSTAL

Bedankt voor weer een ontzettend fijn consult. Daar waar ik net niet bij denk te komen, help je mij dat stukje verder te komen. Weet je het zo te vertalen, dat ik meteen voel dat het klopt. Dat het resoneert. Jij helpt mij dichterbij mijzelf te komen en doet dit vanuit zoveel liefde en in een veilige ruimte die jij weet te creëren. Alles mag stromen en ik neem het mee vooruit. Ik ben dankbaar! 

Sarika.png

SARIKA, AMSTERDAM

"Ik heb gisteren je podcast beluisterd. Ik kreeg kippenvel, een glimlach en werd er ook emotioneel van. Je was zo zuiver en eerlijk in je podcast, precies zoals ik je ken.  Wat ik fijn vond is je stem, je down to earth manier om je verhaal te vertellen en dat je puur helemaal jezelf was. Heel goed dat jij jezelf nu bekender maakt, d.m.v. social media. Het is fijn als mensen bij jou terecht kunnen om een betere, betere versie van zichzelf te  kunnen worden.

 

Wat ben ik blij en dankbaar dat ik jou gevonden heb, ondanks ik geen FB of Insta heb. Het moest gewoon zo zijn, dat is wat ik geloof. Sinds ik naar jou consults ga merk ik dat ik veel bewuster mijn leven leid, ik kan reflecteren, en snap het leven ook steeds beter. 
 

In 2019 was mijn eerste afspraak met jou, dit was het healing/coaching consult.  We hebben toen een gesprek gehad over [kort gezegd] wie ik ben, waar ik sta en waar ik heen wil. Hierna mocht ik gaan liggen en kreeg ik mijn eerste healing van jou. Ik voelde mijn energie zo duidelijk stromen, op dat moment kon ik niet goed plaatsen wat er gebeurde. Ik wist wel dat dit magisch aanvoelde. Je geeft mij na iedere consult een huiswerkopdracht mee (dit is eigenlijk een opdracht die je overal kan uitvoeren). 

 

De mooiste opdracht die je mij hebt gegeven is dat ik meer zelfliefde moet/mag hebben en niet te kritisch naar mezelf moet zijn, minder oordelen. Ik ben me zo bewust geworden wat er gebeurt als je meer zelfliefde hebt en niet te streng bent voor jezelf. Ik ben hier nog iedere dag mee bezig, dat blijft de rest van mijn leven wel zo 

 

Lieve Mira,

Dank je wel dat je bent wie je bent en doet wat je doet.

Ik zie jou als mijn coach, mijn healer, mijn guru, mijn leermeester.

Ik ben heel dankbaar dat je in mijn leven bent. Lieve groet"

pexels-pixabay-65259.jpg

MARJA

Ik had nog nooit via de computer een healing gekregen, maar omdat ik al eens eerder bij Debby Jane was geweest en daar goede ervaringen mee had, heb ik het toch gedaan. Ook omdat ik vast zat en heel veel angst en verdriet voelde waar ik vanaf wilde. Ze heeft mij geholpen om in te loggen in Zoom (ben niet echt een held met computers) en het was een verrassend prettige ervaring. Het verschilde niet veel van een normaal consult eigenlijk. Het voelde alsof ze echt tegenover mij zat. Ik voelde mij naderhand verlicht en vol vertrouwen. Heel prettig."

IMG_20210420_184307.jpg

PETER

"Door haar ervaring in de bergen, althans zo noem ik het..weet Debby Jane heel goed hoe het is om vast te lopen in overtuigingen en hoe je daaruit kunt komen. Omdat ik niet in de buurt woon van Haarlem hebben we wel vaker een sessie via Zoom, heel handig, en voor mij geen verschil met een praktijkbezoek. Verder is mijn ervaring bij haar heel fijn, ik kan alles zeggen, niks is te gek, ze luistert echt naar mij en soms lijkt het net alsof ze in mijn hoofd kan kijken en weet wat daar afspeelt. Ze komt altijd met nieuwe inzichten voor mij, die mij weer kracht geven en mij weer steviger op de aarde zetten. Ik raad zeker in deze tijd iedereen aan om gewoon een online sessie te boeken, zou zonde zijn als je daar geen gebruik van zou maken. En ik wil afsluiten dat ik je een Topper vindt ;-)."

Natte bloem

SASKIA

"Had last van hoofdpijn en tijdens de afstand healing voelde ik het gewoon weggaan, alsof de pijn eruit werd getrokken. Ben altijd blij als ik je weer zie, het liefst natuurlijk live, maar zo via een scherm is het wel zo veilig. "

Mooie bloemen

SIMONE

Ik ken Debby nog van Mediumchat, zij heeft mij toen heel goed geholpen door mij op een andere manier naar mijn relatie te laten kijken. De wisselwerking tussen mijn partner en ik veranderde enorm daardoor en ben nog steeds ontzettend dankbaar voor de heldere support. De reading die ik nu kreeg was weer zo spot-on, bewijs dat ik op de juiste weg zit mbt mijn werk. En als ik haar stem hoor word ik meteen rustig, fijne bijkomstigheid!

Stuifmeel verzamelen van bloemen

INGE, HEEMSKERK

Een lieve vrouw die de tijd en aandacht voor je neemt. Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar na mijn eerste behandeling wist ik niet wat mij overkwam, wat voelde ik me goed, ik wilde zo snel mogelijk weer naar Debby om weer een behandeling te mogen ontvangen. In totaal ben ik vier keer voor een behandeling geweest. Ik voel me echt een heel ander persoon. Ik zou Debby aan iedereen kunnen aanraden. Zit je met jezelf in de knoop of zijn er andere problemen waar u tegenaan loopt probeer dan eens deze behandelmethode want het werkt.

Pampas Grass_edited.jpg

SANDRA, HAARLEM

Ik heb mezelf drie maanden laten begeleiden door Mira (Debby Jane). Ik zat niet lekker in mijn vel. Mijn baan putte mij uit, de kinderen vroegen constant aandacht en had veel irritaties met mijn partner. Als ik bij Mira ben, dan voel ik mij meteen rustig. Zij heeft mij eigenlijk steeds dichter bij mijzelf gebracht en ik begon mijzelf steeds leuker te vinden. Door haar  sessies en tips die ze doorkreeg werd mijn leven steeds lichter en zonniger. Ik heb nu veel meer geduld  en kan weer genieten van mijn partner en kinderen. Mijn werk ervaar ik ook anders en omdat ik weet wat mijn zielsverlangen is, lijkt het alsof ik alles niet meer zo serieus neem als vroeger! 

HelendeWandelingDJ.png

MARJOLEIN, ROTTERDAM

Ik zat op het randje van een burnout, ik kon niet meer! Ben heel blij dat ik via een vriendin bij Debby Jane ben gekomen. Al heel snel kreeg ik meer rust en energie. En lekker makkelijk dat het online kon. Ik kwam erachter dat ik iets wilde doen met spiritualiteit! Nu ga ik binnenkort zelfs een workshop volgen om dat gebied te ontwikkelen! Helemaal happy! 

IMG_20210420_184307.jpg

SYLVANA, AALSMEER

Mijn leidinggevende gaf mij het telefoonnummer van Debby Jane. Ik was steeds zo moe en wist niet zo goed wat ik wilde. Ik vond het traject super! Heb zoveel geleerd, ben veel meer ontspannen en blij. Soms nog wel even dingen herhalen voor mezelf, maar ik "prijs" jou Debby Jane voor jouw geduld en liefde voor mij, dank je wel!

Zonnebloem Close Up

MARTINE, HOOFDDORP

Na mijn scheiding kwam ik uitgeput bij Debby Jane in haar praktijk. Zij heeft mij in een zeer korte tijd er weer bovenop geholpen! Haar healingen en gesprekken zijn geweldig en inspirerend, ik kom heel graag bij haar.

bottom of page