top of page

wo 24 feb

|

Online Filmavond (via Zoom)

Online Filmavond A Mindful Choice

Wat hebben de gevangenen en hun bewakers uit een zwaarbeveiligde gevangenis in Mexico, een Engelse kankerpatiënt en Cubaanse topballerina’s in de film A Mindful Choice met elkaar gemeen? Ieder van hen ervaart rust door meditatie, hoe onzeker hun omstandigheden ook zijn

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Online Filmavond A Mindful Choice
Online Filmavond A Mindful Choice

Tijd en locatie

24 feb 2021, 20:00 – 22:05

Online Filmavond (via Zoom)

Over het evenement

We nodigen je graag uit voor een bijzondere online filmavond. Tijdens deze avond kijken we samen de inspirerende documentaire ‘A Mindful Choice’. Deze bekroonde film portretteert mensen die tegen alle verwachtingen in de bewuste keuze voor innerlijke rust maken. In een tijd waarin velen gebukt gaan onder stress, angst en machteloosheid kiezen zij voor een andere ervaring door meditatie.

A Mindful Choice: zeven levensverhalen, één verlangen

Twee moderne Ishaya monniken uit Nieuw-Zeeland reizen met een camera de wereld over. Ze ontmoeten mensen die – door te mediteren – innerlijke rust ervaren in niet altijd rustgevende omstandigheden. We zien inspirerende verhalen van onder meer gedetineerden en bewakers in een Mexicaanse gevangenis, van kinderen uit probleemgezinnen en hun begeleiders, en van ballerina’s aan de Cubaanse Nationale Ballet Academie.

A Mindful Choice laat je op een mooie, inspirerende manier zien dat het vinden van innerlijke vrede overal mogelijk is, ongeacht je levenssituatie en de uitdagingen waar je voor staat.

De avond zal worden begeleid door Ishaya monniken Mira en Sanjaya. Voorafgaand aan de film is er een korte introductie, en na afloop doen we samen met hun een geleide meditatie. Ook als je alleen de documentaire wil zien ben je van harte welkom!

Zo kan je deelnemen:

  • Log op woensdag 24 februari voor 20.00 uur in op Zoom via www.zoom.us (je hoeft geen account aan te maken) ga naar 'join a meeting' en vul in meeting ID: 941 2959 5677. Het paswoord is: lovewins. Je kan ook simpelweg inloggen door het volgen van deze link:https://CB-TBP.zoom.us/j/94129595677?pwd=VmlGS09JR2Fxbzc1b2tlM0dzdWdqZz09.
  • Maak het jezelf comfortabel achter je computer, laptop, tv of telefoon en zorg voor wat lekkers te drinken en...popcorn!
  • Laat je meevoeren en...geniet

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met:

mira@thebrightpath.com of sanjaya@thebrightpath.com, telefoonnummer: +31 6 49692373

Deel dit evenement

bottom of page