top of page

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Declareren

Ik ben voor dit jaar (2021) nog aangesloten bij de BATC (Beroepen Associatie voor Natuurgeneeskundige Therapeuten en Belangen Associatie voor Natuurgerichte Consumenten). Hierdoor kan, afhankelijk van jouw verzekering, een consult geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Wanneer je contact opneemt met jouw zorgverzekeraar, vermeldt dan dat het gaat om een natuurgeneeskundig consult door een therapeut aangesloten bij de BATC. Na de betaling van jouw consult zal ik een factuur/declaratieformulier per e-mail toesturen, die kun je dan direct (online) indienen bij je zorgverzekeraar. 

Ik stop hier in 2022 mee, omdat het niet meer in lijn is  met mijn manier van praktijk voeren. (mocht je meer willen weten, neem dan gerust contact met mij op)

rust-healing-meditatie-burn-out-alternatieve geneeswijze

Afspraak maken

Klik hieronder op de knop Nu boeken bij de gewenste behandeling en kies een dag en tijd die jou uitkomt. 

LET OP 1: Als je een afspraak maakt verschijnt er een knop NU betalen, maar betalen* doen we in de praktijk of via een link die ik je persoonlijk stuur. Je dient wel op de knop te drukken om de afspraak te bevestigen.

LET OP 2: Als je een afspraak op dezelfde of volgende dag wilt maken, dan kan dat alleen in overleg met mij, telefonisch of per WhatsApp.

 

De consulten zijn geen vervanging van, maar ondersteunen de reguliere gezondheidszorg. Raadpleeg bij klachten daarom altijd eerst jouw eigen arts, voordat je een afspraak maakt bij mij.

Vanwege het Coronavirus COVID-19 is een behandeling of consult bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging tot 38 graden Celsius, koorts en/of benauwdheid niet mogelijk. Dit geldt ook als jij geen van deze klachten hebt, maar een huisgenoot wel. We bespreken vooraf of het bezoek een risico oplevert. Een online consult is uiteraard wel altijd mogelijk. 

*Betalen

Een consult kun je bij voorkeur overschrijven met online bankieren/betaalverzoek of anders gepast contant. Als het consult niet vergoed wordt door jouw aanvullende verzekering en je financieel moeite hebt met deze investering dan kunnen we, in goed overleg, kijken naar een andere uitwisseling. Geef dit meteen aan bij het maken van de afspraak.

Tarieven gelden vanaf 20 april 2021

bottom of page