top of page

Mediteren? Dat kan ik niet!!

Dat krijg ik wel vaker te horen en als je het mij 10 jaar geleden zou hebben gevraagd, dan zou ik precies hetzelfde gezegd hebben.

....maar ergens weet je dat het je kan helpen - om je minder angstig te voelen, minder depressieve gedachten te hebben, minder stress, meer in balans, meer focus, meer rust...en je hebt gelijk!

Weet je waarom je denkt dat je niet kunt mediteren?

1. Je hebt nooit de juiste informatie gekregen

2. Je begreep niet wat er gezegd werd

3. Je bent veel te hard voor jezelf geweest toen je probeerde te mediteren (waarschijnlijk omdat je geen ervaren gekwalificeerde leraren tot je beschikking had)

Ik beoefen nu al meer dan 8 jaar meditatie (op de manier waarop de Ishaya's het mij hebben geleerd). En mensen die mij kennen, weten dat ik ergens enthousiast aan kan beginnen en dan na een paar maanden niet meer zo enthousiast ben en ermee stop. Maar ik ervoer direct al een stuk ontspanning en ik ervaar steeds meer vrijheid in mijn leven. En die ervaring van vrijheid, liefde en plezier blijft maar groeien, iedere dag weer en net zoals mijn nieuwsgierigheid! Ik mediteerde met, naast, of gaf/geef les aan en was getuige van honderden mensen die leerden mediteren.


JIJ kunt mediteren.

En nee dan bedoel ik niet begeleide meditaties, visualisaties, hypnose-reizen en adem meditaties. Ik bedoel de "bad-ass" variant; echt stil zitten met jezelf.

JIJ kunt dit.

Ik heb gezien hoe mensen echte meditatie ontdekte met de bijbehorende voordelen. Ik verwonder mij iedere keer opnieuw als mensen ontdekken hoe het is om daadwerkelijk HIER te zijn gedurende de dag.


JIJ kunt dit.

Ik heb mensen gezien die getraumatiseerd waren, verbitterd, gefrustreerd, boos, verdrietig met hun leven, letterlijk en figuurlijk stijf van teleurstellingen, die vast zaten in een slachtofferrol. En die vanuit een gevoel van vrede, liefde en stilte weer rustig werden, vertrouwen kregen en hun licht weer lieten schijnen en weer met plezier konden genieten van het leven in deze wereld.


JIJ kunt dit.

Ik heb cynische mensen, denkkampioenen, ongelovigen en twijfelaars meegemaakt, die een connectie met iets groters dan zichzelf ontdekten. Geloof me, dat is zo geweldig en wonderlijk om dat te zien.

Ik heb spirituele zoekers gezien die hun zoektocht verslaving ontmantelden, helemaal geshockeerd hoe ze alles om "mij" hadden laten draaien. En nog belangrijker, een levende ervaring ontdekten waarvan ze voorheen alleen een concept hadden.

JIJ kunt dit.

In onze weekend cursus vragen we de deelnemers wat ze willen. Wat ze echt willen, vanuit een diep verlangen. Mensen die vrede willen, beginnen vrede te ontdekken. Mensen die vrijheid willen, ontdekken vrijheid. Mensen die minder stress willen, ervaren met zoveel minder inspanning, minder stress.

JIJ kunt dit.

Dat je het even weet ;-)

Dus...

Laat me weten wanneer je wilt beginnen...PS: in het weekend van 12, 13 en 14 maart 2021 geef ik samen met Sanjaya een live cursus in Naaldwijk en je bent van harte welkom. (wij houden ons netjes aan de Corona regels) Luister naar je hart en schrijf je in via deze link https://www.thebrightpath.com/course-list?c=Netherlands&t=75


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Lief

ความคิดเห็น


ปิดการแสดงความคิดเห็น
bottom of page