Healing/coaching consult

Zit je er even doorheen, komt alles op je af, voel je je net een zombie,

geen idee wat je moet doen of waar naar toe moet met je leven?

Zit je de hele tijd in je hoofd, vol met gedachten en dingen die je nog moet doen?

Voel je dat er iets mis is in je leven, dat je niet goed genoeg bent?

Ben je constant moe?

Pijn? Lusteloos? (Bijna) Burn-out?

Heb je het gevoel dat je niet echt JOUW leven leeft, maar dat van een ander?

Of...

Wil je begeleiding om alles uit jezelf te halen, omdat je voelt dat er meer

in je zit, maar het komt er nog niet helemaal uit?

Of...

Je wilt al heel lang stappen zetten om je te verdiepen in spiritualiteit, of een eigen praktijk te beginnen, een nieuwe opleiding of een nieuwe baan, maar hebt geen idee wat je tegenhoudt..

Laat mij jou helpen! Zoals je kunt lezen/zien op mijn bio pagina...I've been there !!!

Mijn missie hier op aarde is om andere mensen te helen, te verrijken en te verlichten (ben begonnen bij mijzelf en nog steeds groeiende...).

Het leven is zo veel mooier en makkelijker dan je denkt. 

En even tussen jou en mij: je mind weet niet eens dat het allemaal mogelijk is wat jij graag wilt...maar ergens diep van binnen weet jij het wel...

Bij het healing/coaching consult begin ik direct met het lezen en helen van jouw energieveld. Door middel van vragen en kijken wat er in jouw veld gebeurt, maak ik jouw energie schoon van al die oude troep die niet meer dient. Ik haal je uit je hoofd en breng je naar je gevoel. Ik help je met nieuwe inzichten, nieuwe verse informatie voor jouw cellen.

In de loop der jaren heb ik mijn kennis en kunde mogen uitbreiden met een hele schat aan healing- en coaching-technieken*. Intuïtief weet ik welke technieken er op dit moment voor jou geschikt zijn om weer meer ruimte te creëren voor jouw nieuwe leven. 

Je ontdekt jouw zielsverlangen en ervaart hoe het is om daar jouw focus op te leggen en hoe deze te behouden. Je krijgt inzichten, rust en zelfvertrouwen om vanuit jouw eigen flow te groeien.

Je wordt je weer bewust van wie je bent, waar je staat, wat je (niet meer) nodig hebt.

Kijk voor meer informatie ook bij het traject Maak de JIJ in JOU wakker, je kunt dit consult als een los onderdeel van het traject zien.

Je kunt voor dit consult zowel een live als online afspraak maken. Twijfel je over een consult, kijk dan hieronder voor ervaringen van clienten die je voor gingen.

Dit consult is ook heel geschikt voor kinderen en tieners! (voor kinderen onder de 16 jaar dient een van de ouders aanwezig te zijn tijdens het consult).

* BIJ HEALING-EN COACHING-TECHNIEKEN KUN JE DENKEN AAN:

- meditatie/bewustzijnsniveau verhogen
- acceptance & commitment therapie
- wet van aantrekking
- kracht van gedachten

- schoonmaken van je aura 

- aura-kleuren behandeling

- chakra behandeling

- reiki, toevoegen van energie

- sjamanistische healingtechnieken zoals bijvoorbeeld:

# het verwijderen van intrusions/emoties

# verloren zielendelen terughalen (soulretrieval),

# krachtdier opzoeken

- hypnose, reis door je onbewuste

- voetreflex in combinatie met energetische massage

- technieken vanuit de Touch of Matrix Methodiek (www.touchofmatrix.nl)

- individueel voedingsadvies met behulp van Ayurveda, powerfoods of het bloedgroep dieet.

- passende edelstenen

- gidsen en engelen hulp
- alles wat zich op dit moment aandient om jou terug te brengen naar jezelf

Het oppervlak aanraken

ERVARINGEN

(live & online consulten)

"Onlangs heb ik een mooie healing en coachingssessie met Debby gehad. Vanwege de Corona omstandigheden vond deze plaats op afstand maar dat heeft geen enkele belemmering gevormd. Debby heeft mijn chakra's getest en wat daar uitkwam was heel herkenbaar. Deze zijn weer gerepareerd/geheeld en ik ben weer goed geaard. Ook hebben we een prachtige meditatie gedaan waarbij er van alles los kwam. Debby had nog wat tips voor me en heeft belangrijke vragen gesteld. Ik ervaar nu weer veel meer rust en voel me een stuk lichter. Ik ben blij dat ik het op afstand aan heb gedurfd want anders liep ik nog een hele tijd rond in hetzelfde cirkeltje. Nu kan ik weer verder. Dank je wel Debby!"
JORIEN


'Bij Mira (Debby Jane) heb ik altijd het gevoel dat alles van mij welkom is. Ik vind dat echt super waardevol en dat geeft me een veilige ruimte om ervaringen en allerlei soorten vragen te delen met haar. De feedback die ik krijg is altijd liefdevol en ze heeft me al meerdere keren laten inzien dat ik dingen, die ik zelf heel ingewikkeld had gemaakt in mijn hoofd, veel simpeler en positiever kan bekijken. Dat geeft mij echt een bepaald vertrouwen in het leven! Ook herinnert ze mij vaak aan de essentie van het Zijn, waardoor ik gedachtenpatronen weer even kan laten voor wat ze zijn.

Mira is iemand die ik zeker zou aanraden met haar wijsheid, liefde en passie om mensen te helpen❤"

MELISSA

"Ik had nog nooit via de computer een healing gekregen, maar omdat ik al eens eerder bij Debby Jane was geweest en daar goede ervaringen mee had, heb ik het toch gedaan. Ook omdat ik vast zat en heel veel angst en verdriet voelde waar ik vanaf wilde. Ze heeft mij geholpen om in te loggen in Zoom (ben niet echt een held met computers) en het was een verrassend prettige ervaring. Het verschilde niet veel van een normaal consult eigenlijk. Het voelde alsof ze echt tegenover mij zat. Ik voelde mij naderhand verlicht en vol vertrouwen. Heel prettig."
MARJA

"Door haar ervaring in de bergen, althans zo noem ik het..weet Debby Jane heel goed hoe het is om vast te lopen in overtuigingen en hoe je daar uit kunt komen. Omdat ik niet in de buurt woon van Haarlem hebben we wel vaker een sessie via Zoom, heel handig, en voor mij geen verschil met een praktijkbezoek. Verder is mijn ervaring bij haar heel fijn, ik kan alles zeggen, niks is te gek, ze luistert echt naar mij en soms lijkt het net alsof ze in mijn hoofd kan kijken en weet wat daar afspeelt. Ze komt altijd met nieuwe inzichten voor mij, die mij weer kracht geven en mij weer steviger op de aarde zetten. Ik raad zeker in deze tijd iedereen aan om gewoon een online sessie te boeken, zou zonde zijn als je daar geen gebruik van zou maken. En ik wil afsluiten dat ik je een Topper vindt ;-)."
PETER


"Had last van hoofdpijn en tijdens de afstand healing voelde ik het gewoon weggaan, alsof de pijn eruit werd getrokken. Ben altijd blij als ik Debby Jane weer zie, het liefst natuurlijk live, maar zo via een scherm is het wel zo veilig. "

SASKIA

© 2021 Debby Jane | Powered by Alis Aquilae | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring