top of page
Meisje met uitgestrekte armen

Het Consult

Chaos van binnen en van buiten? Hoe fijn zou het zijn om weer eindelijk rustig adem te halen, doen wat je altijd al hebt willen doen en waar JIJ van houdt. Zonder dat je meegesleurd wordt door het leven en maar doet wat er van je verwacht wordt. 

Maar hoe pak je dat aan? Een consult met Debby Jane geeft je de ruimte om de rust te creëren. De verbinding tussen jou en je hart wordt weer hersteld en sterker dan ooit. Je energie heeft de ruimte om weer lekker te stromen. Deuren gaan open waarvan je het niet had verwacht. Je staat steviger in je schoenen. Life is Good!

De komende tijd kun je alleen online of telefonische consulten boeken. Een live
consult in mijn praktijk is niet mogelijk.

Beschrijving

Het consult is een prachtige combinatie van aura-chakra healing en bewustzijn coaching. Door middel van mijn heldere gaven, lees ik wat er in je energieveld gebeurt en maak ik je energie weer schoon van al het oude wat je niet meer dient. Ik haal je uit je hoofd en breng je naar je gevoel. Je bewustzijnsniveau wordt hierdoor hoger, waardoor je je vanzelf weer wat rustiger zult voelen. Ik help je met nieuwe (spirituele) inzichten, nieuwe verse informatie voor je celgeheugen om jezelf weer te waarderen en zien wie je daadwerkelijk bent. 

Je ontdekt je zielsverlangen en ervaart hoe het is om daar je focus op te leggen en hoe deze liefdevol te behouden. Je wordt je weer bewust van de liefde voor jezelf, wie je echt in alle puurheid bent, waar je staat, wat je (niet meer) nodig hebt. Dit geeft je vanzelf meer vertrouwen en vrijheid. 
 

In de loop der jaren heb ik mijn kennis en kunde mogen uitbreiden met een hele schat aan healing- en coaching-technieken. Intuïtief weet ik welke technieken er op dit moment voor jou geschikt zijn. Technieken om je te laten ervaren hoe krachtig de liefde voor jezelf is en wat ruimte kan creëren voor datgene wat je echt wilt en waardoor je je weer beter en vrijer zult voelen. Soms leg ik in dit consult ook nog wat spirituele kaartjes ter ondersteuning. Met twee burn-outs op mijn naam, ben ik inmiddels ook een ervaringsdeskundige op dit gebied.

Voor jou?

Voor als je burn-out klachten hebt. Voor als je hooggevoelig bent, HSP, Empath. Als je rust in je hoofd en leven wilt ervaren. Weer met je beide voeten op de grond wilt staan. Meer helderheid en vrijheid wilt. Voor als je je eigen leven wilt leven en niet dat van een ander. Voor als je vanuit je hart keuzes wilt maken. Voor als je je bewustzijn wilt verhogen en je spiritueel wilt ontwikkelen.

Je kunt voor dit consult zowel een live als online afspraak maken. Twijfel je over een consult, kijk dan verder op mijn site voor ervaringen van cliënten die je voor gingen. Of neem gerust contact met mij op.


Kijk hier voor de tarieven.

 

De komende tijd kun je alleen online of telefonische consulten boeken. Een live
consult in mijn praktijk is niet mogelijk.

Het oppervlak aanraken
bottom of page