top of page
Meisje met uitgestrekte armen

Het Zelfliefde Consult

Zelfliefde is de sleutel om te zijn wie je daadwerkelijk bent. 


Als je (weer) zelfliefde ervaart, dan voel je je ontspannen, lichter, vrij, je hoofd is leeg.

Je kunt eindelijk weer rustig ademhalen. Je energie stroomt weer, je ervaart ruimte om te gaan doen wat je altijd al hebt willen doen, om te doen waar JIJ van houdt. 

 

De verbinding tussen jou en je hart is weer hersteld en sterker dan ooit. Deuren gaan open waarvan je het niet had verwacht. Je kunt de hele wereld weer aan!

Life is good!

Beschrijving

Het Zelfliefde consult is een prachtige combinatie van aura-chakra healing en bewustzijn coaching. Door middel van mijn heldere gaven, lees ik wat er in je energieveld gebeurt en maak ik je energie weer schoon van al het oude wat je niet meer dient. Ik haal je uit je hoofd en breng je naar je gevoel. Je bewustzijnsniveau wordt hierdoor hoger, waardoor je je vanzelf weer wat rustiger zult voelen. Ik help je met nieuwe (spirituele) inzichten, nieuwe verse informatie voor je celgeheugen om weer van jezelf te gaan houden.

Je ontdekt je zielsverlangen en ervaart hoe het is om daar je focus op te leggen en hoe deze liefdevol te behouden. Je wordt je weer bewust van de liefde voor jezelf, wie je echt in alle puurheid bent, waar je staat, wat je (niet meer) nodig hebt. Dit geeft je vanzelf meer vertrouwen en vrijheid. 
 

In de loop der jaren heb ik mijn kennis en kunde mogen uitbreiden met een hele schat aan healing- en coaching-technieken. Intuïtief weet ik welke technieken er op dit moment voor jou geschikt zijn. Technieken om je te laten ervaren hoe krachtig de liefde voor jezelf is en wat ruimte kan creëren voor datgene wat je echt wilt en waardoor je je weer beter en vrijer zult voelen. Soms leg ik in dit consult ook nog wat spirituele kaartjes ter ondersteuning. Met twee burn-outs op mijn naam, ben ik inmiddels ook een ervaringsdeskundige op dit gebied.

Voor jou?

Voor als je burn-out klachten hebt. Voor als je hooggevoelig bent, HSP, Empath. Als je rust in je hoofd en leven wilt ervaren. Weer met je beide voeten op de grond wilt staan. Meer helderheid en vrijheid wilt. Voor als je je eigen leven wilt leven en niet dat van een ander. Voor als je vanuit je hart keuzes wilt maken. Voor als je je bewustzijn wilt verhogen en je spiritueel wilt ontwikkelen.

Je kunt voor dit consult zowel een live als online afspraak maken. Twijfel je over een consult, kijk dan verder op mijn site voor ervaringen van cliënten die je voor gingen. Of neem gerust contact met mij op.


Kijk hier voor de tarieven.

 

De komende tijd kun je alleen online of telefonische consulten boeken. Een live
consult in mijn praktijk is niet mogelijk.

Het oppervlak aanraken
bottom of page