top of page

Healing/coaching
consult

Je durft eindelijk die stap te maken waardoor er weer ruimte komt om echt te gaan genieten van jouw leven.
Je voelt je weer vrij, jouw hoofd is een stuk leger,
Je voelt de energie weer stromen,
je kunt je grenzen beter aangeven, 

je kunt weer ontspannen en rustig ademhalen,
het is veilig.
Life is good!

Dit is wat jij kunt ervaren tijdens en na 
een healing/coaching consult. Ik kan jou helpen die stap te zetten om een levensveranderende doorbraak te maken.

Krijg je een goed gevoel, neem dan contact met mij op en dan gaan we binnenkort samen aan de slag om jouw droomleven te realiseren!

Kijk bij de Exclusieve Wake Up Call
 wat ik jou nog meer kan bieden in combinatie met dit consult.
Meisje met uitgestrekte armen
IMG_3282.jpg

Bij het healing/coaching consult begin ik direct met het lezen en helen van jouw energieveld. Door middel van vragen en kijken wat er in jouw veld gebeurt, maak ik jouw energie schoon van alle oude energie die niet meer dient. Ik haal je uit je hoofd en breng je naar je gevoel. Ik verhoog jouw energieniveau en help je met nieuwe inzichten, nieuwe verse informatie voor jouw celgeheugen.

Je ontdekt jouw zielsverlangen en ervaart hoe het is om daar jouw focus op te leggen en hoe deze te behouden. Je krijgt inzichten, rust en zelfvertrouwen om vanuit jouw eigen flow te groeien.

Je wordt je weer bewust van wie je bent, waar je staat, wat je (niet meer) nodig hebt.
 

In de loop der jaren heb ik mijn kennis en kunde mogen uitbreiden met een hele schat aan healing- en coaching-technieken. Intuïtief weet ik welke technieken er op dit moment voor jou geschikt zijn om weer meer ruimte te creëren voor jouw nieuwe leven. 

Je kunt voor dit consult zowel een live als online afspraak maken. Twijfel je over een consult, kijk dan verder op mijn site voor ervaringen van clienten die je voor gingen. Of neem contact met mij op.

De investering voor een consult van 60-90 minuten is €100,-. 

Zonnebloem Close Up

PETULA

Ik moet er zo nu en dan best vaak aan terug denken, wat het met mij heeft gedaan. Op de terugweg naar huis nadat ik bij jou was geweest, was mijn hoofd gewoon helemaal leeg, ik kon het gewoon niet geloven, ik had gewoon geen gedachten meer en ben op de bank gaan zitten en viel gewoon in slaap. Het had denk ik heel veel indruk op mij gemaakt. Dus was zeker een mooie ervaring!!

Het oppervlak aanraken
Melissa.jpg

MELISSA

Bij Debby Jane heb ik altijd het gevoel dat alles van mij welkom is. Ik vind dat echt super waardevol en dat geeft me een veilige ruimte om ervaringen en allerlei soorten vragen te delen met haar. De feedback die ik krijg is altijd liefdevol en ze heeft me al meerdere keren laten inzien dat ik dingen, die ik zelf heel ingewikkeld had gemaakt in mijn hoofd, veel simpeler en positiever kan bekijken. Dat geeft mij echt een bepaald vertrouwen in het leven! Ook herinnert ze mij vaak aan de essentie van het Zijn, waardoor ik gedachtenpatronen weer even kan laten voor wat ze zijn.

 

Debby Jane is iemand die ik zeker zou aanraden met haar wijsheid, liefde en passie om mensen te helpen❤

bottom of page