top of page

Reading 

Zit jij op dit moment verankerd in een situatie in je leven waar je niet uit lijkt te komen? En je wilt het liever alleen oplossen en nog langer proberen uit te vogelen wat het beste is.

Of

Je blijft liever in deze pijnlijke situatie en zegt tegen jezelf en anderen "het is wat het is".

Ik geloof niet dat je dit in je eentje hoeft op te lossen.

Ben je klaar met de strijd, ben je het zat om in die uitputtende energie te zitten? Laat mij jou meenemen om jouw situatie te bekijken vanuit jouw hart, vanuit jouw zielsverlangen. Dan kan ik jou laten zien hoe je deze situatie kunt doorbreken en bevestigen wat je eigenlijk al lang voelde.

Wil je weer rust en vrijheid ervaren?

Wacht niet langer met het vragen om hulp. Het is tijd om uit die stress te stappen, zodat je de ommekeer kunt maken en een stuk lichter verder kunt gaan met jouw leven. 

Ik kan je hiermee met heel mijn hart helpen, met mijn heldere gaven, kennis, ervaring en wijsheid. Zodat je kunt helen, transformeren en je leven lichter kunt maken. Ik maak als Paragnost bij de reading gebruik van tarot-, Lenormand- en/of orakel-kaarten.

Weet dat jij heel bent en dat er niks mis met je is als je om hulp vraagt, om dat zetje te krijgen vanuit een heldere plek. Gun je zelf dat zetje en meld je aan voor een Reading consult!

Zakenvrouw

SIMONE

Ik ken Debby nog van Mediumchat, zij heeft mij toen heel goed geholpen door mij op een andere manier naar mijn relatie te laten kijken. De wisselwerking tussen mijn partner en ik veranderde enorm daardoor en ben nog steeds ontzettend dankbaar voor de heldere support. De reading die ik nu kreeg was weer zo spot-on, bewijs dat ik op de juiste weg zit mbt mijn werk. En als ik haar stem hoor word ik meteen rustig, fijne bijkomstigheid!

Ik vraag voor mijzelf, naast de hulp van mijn eigen Soul Guide Team, ook hulp aan andere mediums, om net dat ene zetje te krijgen. Om net dat ene inzicht te zien, waar ik zelf niet bewust van was en nog niet kon zien.


Ik heb voor spirituele chatsites gewerkt, zoals MediumChat en Paravisie en in mijn andere diensten maak ik altijd dankbaar gebruik van mijn helder horen, voelen (zien, ruiken en weten).

 

Omdat je vast wel door hebt dat ik geen ja en nee beantwoord op vragen en altijd dieper op de materie inga, kun je ook een diepgaand antwoord verwachten. En daarmee wordt deze reading ook super waardevol voor jou, voor jouw eigen groei.

Het enige wat jij hoeft te doen is duidelijk geformuleerde vragen te stellen. Weet je niet hoe, dan heb ik hieronder nog een document met voorbeelden hoe je een vraag het beste kunt formuleren.*

Witte bloembloemblaadjes

TINEKE

Mooie inzichten en het resoneert zeker wel! Heel fijn dat je uitlegt wat je doet en wat de kaarten betekenen, dat was heel prettig. Makkelijk te volgen, overall resoneerde het echt goed. De rust die je uitstraalt vond ik ook erg prettig. Ik vond het een hele mooie videoreading. Hartstikke bedankt, ik vond het heel fijn, echt een cadeautje!

Deze waardevolle reading geeft jou gegarandeerd meer inzicht, helderheid over jouw specifieke situatie.

Via mijn stem breng ik je meteen even in een andere energie, waardoor je direct meer rust krijgt en weer verder kunt, zonder constant te blijven piekeren.

Keuze uit:

* Audio-reading bestaande uit 1 a 2 vragen ± 15 minuten a €25,-
Ik spreek nav je vragen een reading voor je in. De reading wordt per mail toegestuurd. Je mag desgewenst met je aanvraag een foto mailen van jezelf. 

* Live Zoomreading van ± 30 minuten a €40,-

De reading kan ik desgewenst voor je opnemen en na afloop toesturen per mail. 

* Live reading in mijn praktijk in Haarlem of via Zoom van ± 50 minuten a €60,-.

Je kunt hieronder de reading aanvragen, vul jouw gegevens in en klik op Aanvraag inzenden.

Ik ben geen arts en behandel geen vragen over ziektes of zwangerschappen, daarvoor moet ik je doorverwijzen naar een arts of specialist.

IMG_0892.jpg
IMG_0893.jpg
IMG_0949.jpg
IMG_0973.jpg
IMG_0991.jpg
Vrouw aan het werk

*Wat zijn nu goede vragen om te stellen?

Download hier tips om vragen te formuleren,

inclusief 20 voorbeeldvragen

Ik wil graag een reading boeken
Ik kies voor de volgende persoonlijke reading:

*Als je een audioreading boekt, krijg je een factuur en na ontvangst van betaling ontvang je binnen max. 3 werkdagen (meestal sneller hoor) de reading in je inbox!

Bij een Zoomreading krijg je na de boeking een factuur en opties voor een datum/tijdstip, ontvangst van de betaling van de factuur is de bevestiging van de afspraak.

Bij boeking van een live reading stuur ik je opties voor een datum/tijdstip. Je kunt in de praktijk betalen middels een betaalverzoek.

Bedankt voor jouw aanvraag,

je krijgt binnen 2 werkdagen (meestal sneller) een bericht van mij!

Persoonlijke reading

Ik ben regelmatig een half uurtje live op Instagram, kijk gerust even op mijn account naar voorbeelden hoe ik een mini-reading geef. En volg mij meteen! @debbyjane.nl

  • Instagram
ea0d061a-7586-4d6c-af34-61e9fcdf604a.jpg

In de Stilte hoor je alles

bottom of page