top of page
Tarotkaartspel

Reading

Soms is het gewoon fijn om te weten waar je staat, om bevestiging te krijgen over wat je voelt maar (nog) niet ziet in je leven, wat je valkuilen zijn, welke energie welke beslissingen met zich mee brengen.

Met behulp van Lenormand en Tarotkaarten en mijn heldere gaven help ik je graag op weg om dichter bij jezelf te komen.

Beschrijving

Deze waardevolle kaartreading geeft jou gegarandeerd meer inzicht, helderheid over jouw specifieke situatie.

Via mijn stem breng ik je meteen even in een andere energie, waardoor je direct meer rust krijgt en weer verder kunt, zonder constant te blijven piekeren.

Het enige wat jij hoeft te doen is duidelijk geformuleerde vragen te stellen. Weet je niet hoe, dan heb ik hieronder nog een document met voorbeelden hoe je een vraag het beste kunt formuleren.*

Je kunt kiezen uit:

* Een Snelle Audio reading (Je stelt 1 a 2 vragen bij het bestellen van de reading, ik leg de kaarten en neem het antwoord voor je op en je ontvangt de opname binnen 2 werkdagen via mail of WhatsApp)
* Een Telefonische reading

* Een reading per Chat, chatten via Topconsulenten.nl (kijk of ik online ben, of maak een afspraak door mij een berichtje te sturen)

* Een Online reading, Beeldbellen met What'sApp/Zoom/Skype 

* Een Live reading in mijn praktijk

Twijfel je over een reading, kijk dan verder op mijn site voor ervaringen van cliënten die je voor gingen. Of neem gerust contact met mij op.

Kijk hier voor de tarieven.

 

*Hoe formuleer je nu goede vragen voor een reading?

Alle vragen zijn natuurlijk goed om te stellen, maar om een uitgebreid helder antwoord te krijgen is het handig om ook een "heldere" vraag te stellen.
Download hieronder
 tips om vragen te formuleren,
inclusief 20 voorbeeldvragen.

Vrouw aan het werk

Ik ben regelmatig een half uurtje live op Instagram, kijk gerust even op mijn account naar voorbeelden hoe ik een mini-reading geef. En volg mij meteen! @debbyjane.nl

  • Instagram
bottom of page