top of page
Leraar en Student

Numerologie Reading

Numerologie is de kennis der getallen zoals die al eeuwen geleden door grote wijsgeren werd toegepast.

Door middel van de getallen van je geboorte datum kun je een beter inzicht in jezelf krijgen. Maar ook in anderen, het maakt bijvoorbeeld ook duidelijk waarom je ouders, je partner en kinderen zijn zoals ze zijn en waarom ze op een bepaalde manier reageren. Het is een prachtige tool om je te helpen op je pad naar bewustwording.

Voor kinderen kan het een mooie ondersteuning zijn voor hun ontwikkeling. Wat past er bij mij, waar ben ik goed in, wat kan ik nog meer ontwikkelen. 

Ontspannen op een hangmat
“Het getal brengt orde in de chaos.”

Pythagoras

Beschrijving

Nieuwsgierig naar je zielendoel, je levensles, je missie, je verlangen, uitdagingen, valkuilen en je verborgen talenten? Wil je weten waarmee je rekening kunt houden bij een beroepskeuze? Wat heb je nodig in een conflict situatie?  
Vraag dan een numerologiereading aan en ontdek wat je hier op aarde komt doen en wat je hebt te leren!
 

 

Door numerologie toe te passen kun je meer inzicht krijgen over jezelf, je leven op een hoger plan brengen en betere verbindingen te maken met de mensen om je heen.


Aan de hand van je geboortedatum en door het afstemmen op je energie maak ik jouw unieke samenvatting van de hoogtepunten van numerologie. Ik geef daarin uitleg over jouw getallen op de betreffende onderwerpen op je levenspad. In een prachtig PDF bestand krijg je de reading via de mail toegestuurd.

Door het uit te printen is het ook een leuk kraam- of verjaardagscadeau.
Houd rekening met een aantal dagen verwerkingstijd. 

Wil je meer dan alleen een PDF bestand met je persoonlijke getallen? Maak dan een afspraak voor een live consult voor meer uitleg en advies. 

Heb je nog vragen, neem gerust contact met mij op. Of kijk verder op mijn site voor ervaringen van cliënten die je voor gingen. 

Kijk hier voor de tarieven.

bottom of page