top of page

Meditatie Cursus

Mediteren zoals de Ishaya Monniken. De technieken die ik onderwijs worden ´Ascension Technieken´ genoemd. Het zijn extreem krachtige en effectieve technieken van zelf-ontdekking en transformatie. De technieken stellen je in staat om in een directe ervaring van eenheid te komen en zo de ervaring van een afgescheiden leven te beëindigen. Ascension is het eenvoudigste en meest effectieve instrument dat we kennen dat voor dit doel bestaat.

De Ascension technieken zijn gebaseerd op Waardering, Dankbaarheid, Liefde en Compassie. We gebruiken deze emotionele frequenties om de hoofdoorzaak van dualiteit en lijden te overtreffen. 

Ascension is uniek. Het is krachtig, praktisch en kan door iedereen worden toegepast. Het is de sleutel naar de grootsheid en schoonheid van wat het betekent om echt te leven

De cursus waarin je de Ascension-technieken leert, vindt over het algemeen plaats tijdens een weekend van vrijdagavond tot en met zondagmiddag, hoewel andere opzetten mogelijk zijn. Het weekend wordt onderwezen door ervaren leraren. De cursus is informeel, levendig, plezierig en zeker levensveranderend.

Neem voor meer informatie en data, neem contact op met mij .

Mira_edited_edited.jpg
bottom of page