top of page
DEBBYJANE logo kleur.png

Dé Coach in Zelfliefde.

Ik help jou om de rust in jezelf te ontdekken. Zodat je vanuit die rust de vrijheid kunt ervaren om weer te vertrouwen op jouw eigen intuïtieve kracht en wijsheid. Zodat je je ware zelf weer volledig kunt omarmen. Zodat je bewust en met zelfvertrouwen je eigen keuzes kan maken. Ik begeleid je, zodat je je grootsheid, schoonheid en liefde voor jezelf weer vol passie voelt stromen. 

fullsizeoutput_158e_edited.jpg
Strand zonsondergang

* Nagenoeg alle opleidingen, workshops & cursussen die ik heb gevolgd zijn KTNO-geaccrediteerd.

Als voormalig Ishaya monnik heb ik in totaal meer dan 6 maanden doorgebracht in Spanje. Daar heb ik het programma "The Mastery of the Self" gevolgd en ben opgeleid tot Ascension meditatielerares.
Ik neem regelmatig deel aan KTNO-geaccrediteerde bijscholingen met betrekking tot holistische natuurgeneeskunde.

Mijn verhaal
279a5904-5847-460c-b7dc-51703bf58bed.jpg
Pebble Stone Beach

Over Debby Jane (1975)

Vanaf jongs af aan stonden mijn antennes al wagenwijd open voor de energie van anderen. Feilloos kon ik mijn moeder vertellen hoe bepaalde mensen zich heel anders voordoen dan dat ze daadwerkelijk zijn. 

In 2001 volgde ik mijn eerste Reiki cursus. Sindsdien ben ik met veel enthousiasme mij steeds meer gaan verdiepen in de mens op alle gebieden. Tijdens de opleiding tot Natuurgeneeskundig Therapeut met specialisatie Aura-Chakra healer (bij het Nederlof Instituut in Amsterdam) en het traject tot Reiki Master, kwam ik erachter dat ik altijd al heel gemakkelijk helende energie kon overdragen. 

 

In 2011 kreeg ik de diagnose Chronisch Vermoeidheidssyndroom met burnout verschijnselen. Die ervaring zorgde ervoor dat ik besefte dat ik niets liever wilde dan een eigen praktijk te beginnen. Om mensen op een holistische wijze te ondersteunen. Meerdere opleidingen volgden en begin 2012 werd mijn praktijk Alis Aquilae geboren! Ik ging mij ook verdiepen in het leggen van zgn Lenormand en Orakel kaarten en kon mensen op die manier steeds beter ondersteunen in bepaalde levenskeuzes. Met die ontwikkelingen heb ik de naam van mijn praktijk veranderd in Debby Jane, nog dichter bij mijzelf en makkelijker om te onthouden ;-).

 

Begin 2013 leerde ik Ascension, dit is een meditatie soort met eeuwenoude technieken die onderwezen en beoefend wordt door Ishaya monniken. Toen ik in datzelfde jaar op retraite ging in Spanje bij deze Ishaya monniken, gebeurde er meer dan alleen stressrelease. Daar ontdekte ik dat er meer mensen zijn die de wereld net zo beleven als ikzelf. Leven vanuit een plek van liefde, vrijheid, waarheid en vrede. Daar zag en ervoer ik wat ik nooit in mijn directe omgeving/buitenwereld terug zag. Ik voelde zoveel passie om die stille plek in mijzelf te ontdekken, de relatie daarmee te vergroten en dat weer te delen met andere mensen.

Ik heb de naam Mira Ishaya van mijn voormalige spirituele leraar gekregen. In 2021 heb ik gebroken met mijn leraar en sindsdien volg ik in alle vrijheid lessen van andere (spirituele) leraren.

 

In 2022 volgde een nieuwe burn-out en ben ik dat wat nog vastzit de ruimte aan het geven en loslaten. Om uiteindelijk nog meer verbinding te maken met mijzelf. Dit en alle uitdagingen op mijn pad brengen mij dichter naar mijn zielsverlangen: absolute vrijheid ervaren op alle gebieden in mijn leven, door mijn authentieke zelf te zijn. Met mijn (Noord Hollandse) nuchterheid, (Indische) warmte en met veel humor deel ik deze ervaringen graag met jou!

 

Met het vertrouwen en de ervaring van vrijheid die ik nu al ervaar, groeit mijn bewustzijn iedere dag. Vanuit deze staat van zijn, zijn de readingen, healing en coaching sessies die ik geef veel krachtiger geworden. En kan ik jou vanuit die liefdevolle kracht helpen om een stuk (ver)lichter met zoveel meer liefde voor jezelf en vol levenslust jouw leven te leven en compleet jezelf te zijn.

Wil je meer van mij zien of horen? 
Volg mij op Instagram. Doe mee met een
Instagram Live uitzending!


Ik geef daar regelmatig mini kaartreadingen
voor meer inzicht & zelfliefde

  • Black Instagram Icon
Klankschaal Klankgenezing

Methodes

*Een greep uit methodes die ik kan gebruiken tijdens een consult

- trillings/bewustzijnsniveau (tijdelijk) verhogen

- meditatie

- ademtechnieken

- reading (met of zonder kaarten)

- acceptance & commitment therapie

- bewustwording en aanpakken van beperkende overtuigingen en gewoontes 

- numerologie

- wet van aantrekking

- kracht van gedachten

- schoonmaken van je aura 

- aura-chakra behandeling

- Reiki, toevoegen van energie

- Sjamanistische healingtechnieken zoals bijvoorbeeld:

* het verwijderen van intrusions/emoties

* verloren zielendelen terughalen (soulretrieval),

* krachtdier opzoeken

- hypnose, reis door je onbewuste, contact maken met het innerlijk kindje in je

- technieken vanuit de Touch of Matrix Methodiek (www.touchofmatrix.nl)

- passende edelstenen

- gidsen en engelen hulp

- alles wat zich op dit moment aandient om jou terug te brengen naar de liefde voor jezelf

Meisje op fiets

"Ik zat op het randje van een burnout, ik kon niet meer! Ben heel blij dat ik via een vriendin bij Debby Jane ben gekomen. Al heel snel kreeg ik meer rust en energie. En lekker makkelijk dat het ook online kan.

Ik kwam erachter dat ik iets wilde doen met spiritualiteit! Nu ga ik binnenkort zelfs een workshop volgen om dat gebied te ontwikkelen! Helemaal happy!"

Marjolein, Rotterdam

bottom of page