top of page
DEBBYJANE logo kleur.png

Dé Coach in Zelfliefde.

Ik help jou, hardwerkende vrouw om je te bevrijden van oude belemmerende overtuigingen en vastgeroeste gewoontes over wie jij moet zijn. Zodat je de vrijheid kunt ervaren om zelf keuzes te maken en weer te vertrouwen op jouw eigen intuïtieve kracht en wijsheid. Je kunt jezelf weer volledig omarmen wie jij daadwerkelijk bent. Ik begeleid je, zodat je je grootsheid, schoonheid en liefde voor jezelf weer vol passie voelt stromen. 

fullsizeoutput_158e_edited.jpg
Strand zonsondergang

* Nagenoeg alle opleidingen, workshops & cursussen die ik heb gevolgd zijn KTNO-geaccrediteerd.

Als voormalig Ishaya monnik heb ik in totaal meer dan 6 maanden doorgebracht in Spanje. Daar heb ik het programma "The Mastery of the Self" gevolgd en ben opgeleid tot Ascension meditatielerares.
Ik neem regelmatig deel aan KTNO-geaccrediteerde bijscholingen met betrekking tot holistische natuurgeneeskunde.

Mijn verhaal
279a5904-5847-460c-b7dc-51703bf58bed.jpg
Pebble Stone Beach

Mijn verhaal

In 2001 volgde ik mijn eerste Reiki cursus. Sindsdien ben ik met veel enthousiasme mij steeds meer gaan verdiepen in de mens. Op alle gebieden; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Tijdens de opleiding tot Natuurgeneeskundig Therapeut met specialisatie Aura-Chakra healer (bij het Nederlof Instituut in Amsterdam) en het traject tot Reiki Master, kwam ik erachter dat ik van jongs af aan al heel gevoelig was voor energie en dat ik heel gemakkelijk helende energie kan overdragen. 

In 2011 kreeg ik de diagnose Chronisch Vermoeidheidssyndroom met burnout verschijnselen. Via mijn werk kwam ik bij een psycholoog.  Zij bracht mij mentaal wel wat meer helderheid, maar op de andere gebieden bleef ik maar aanmodderen. Mijn lichaam bleef vermoeid en mijn hoofd bleef vol. Ik heb toen regelmatig Reiki behandelingen gekregen. Nadat ik weer wat meer energie kreeg, heb ik ook mijzelf behandeld. Ik kreeg ingevingen om ook andere healingen te ondergaan. Ik begon goed te luisteren naar mijn lichaam welke voeding mij energie gaf en welke voeding mij energie kostte. Ik viel daardoor vanzelf 10 kilo af en voelde mij steeds vitaler worden.

Ik besefte dat ik niets liever wilde dan een eigen praktijk te beginnen om mensen op een holistische wijze te ondersteunen. Meerdere opleidingen volgden en begin 2012 werd mijn praktijk Alis Aquilae geboren! Ik maak tijdens de behandelingen dankbaar gebruik van mijn heldere “gaven”, die in de loop der jaren sterk zijn ontwikkeld, met name het helder horen. Ik ging mij ook verdiepen in het leggen van zgn Lenormand en Orakel kaarten en kon mensen op die manier steeds beter ondersteunen in bepaalde levenskeuzes. Met die ontwikkelingen heb ik de naam van mijn praktijk veranderd in Debby Jane, dichter bij mijzelf en makkelijker om te onthouden ;-).

Begin 2013 leerde ik Ascension, dit is een meditatiesoort met eeuwen oude technieken die onderwezen en beoefend wordt door Ishaya monniken. Toen ik in datzelfde jaar op retraite ging in Spanje bij deze Ishaya monniken, gebeurde er meer dan alleen stressrelease. Daar ontdekte ik dat er meer mensen zijn die de wereld net zo beleven als ikzelf. Leven vanuit een plek van liefde, vrijheid, waarheid en vrede. Daar zag en ervoer ik wat ik nooit in mijn directe omgeving/buitenwereld terug zag. Ik voelde zoveel passie om die stille plek in mijzelf te ontdekken, de relatie daarmee te vergroten en dat weer te delen met andere mensen.

Ik heb de naam Mira Ishaya van mijn voormalige spirituele leraar gekregen. In 2021 heb ik gebroken met mijn leraar en volg ik in alle vrijheid lessen van andere spirituele leraren. Alle uitdagingen op mijn pad brengen mij dichter naar mijn zielsverlangen: absolute vrijheid ervaren in en op alle gebieden in mijn leven. Met mijn (Noord Hollandse) nuchterheid,  (Indische) warmte en met veel humor deel ik deze ervaringen graag met jou!

Met het vertrouwen en de ervaring van vrijheid die ik nu al ervaar, groeit mijn bewustzijn iedere dag. Vanuit deze staat van zijn, zijn de healing en coaching sessies die ik geef veel krachtiger geworden. En kan ik jou vanuit die liefdevolle kracht helpen om een stuk (ver)lichter met zoveel meer liefde voor jezelf en vol levenslust jouw leven te leven en compleet jezelf te zijn.

Wil je meer van mij zien of horen? 
Volg mij op Instagram. Doe mee met een
Instagram Live uitzending!


Ik geef daar regelmatig mini kaartreadingen
voor meer inzicht & zelfliefde

  • Black Instagram Icon
Klankschaal Klankgenezing

Methodes

*Een greep uit methodes die ik kan gebruiken tijdens een consult

- meditatie/bewustzijnsniveau verhogen

- reading (met of zonder kaarten)

- acceptance & commitment therapie

- bewustwording en aanpakken van beperkende overtuigingen en gewoontes 

- numerologie

- wet van aantrekking

- kracht van gedachten

- schoonmaken van je aura 

- aura-chakra behandeling

- Reiki, toevoegen van energie

- Sjamanistische healingtechnieken zoals bijvoorbeeld:

* het verwijderen van intrusions/emoties

* verloren zielendelen terughalen (soulretrieval),

* krachtdier opzoeken

- hypnose, reis door je onbewuste

- technieken vanuit de Touch of Matrix Methodiek (www.touchofmatrix.nl)

- passende edelstenen

- gidsen en engelen hulp

- alles wat zich op dit moment aandient om jou terug te brengen naar de liefde voor jezelf

Meisje op fiets

"Ik zat op het randje van een burnout, ik kon niet meer! Ben heel blij dat ik via een vriendin bij Debby Jane ben gekomen. Al heel snel kreeg ik meer rust en energie. En lekker makkelijk dat het ook online kan.

Ik kwam erachter dat ik iets wilde doen met spiritualiteit! Nu ga ik binnenkort zelfs een workshop volgen om dat gebied te ontwikkelen! Helemaal happy!"

Marjolein, Rotterdam

bottom of page