Ook bekend als Moderne Monnik Mira Ishaya

Gepassioneerd Healer, Reiki Master, Paragnost

Meditatie- en Bewustzijns-coach

ea0d061a-7586-4d6c-af34-61e9fcdf604a.jpg
 
279a5904-5847-460c-b7dc-51703bf58bed.jpg

Mijn verhaal

In 2001 volgde ik mijn eerste Reiki cursus. Sindsdien ben ik met veel enthousiasme mij steeds meer gaan verdiepen in de mens. Op alle gebieden; fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel, natuurlijke geneeswijzen en alles wat daarmee te maken heeft. Je kunt zeggen dat Reiki destijds de start was voor het verwelkomen en herkennen van spiritualiteit in mijn leven. Tijdens de opleiding tot Aura-Chakra healer (bij het Nederlof Instituut in Amsterdam), kwam ik erachter dat ik van jongs af aan al heel gevoelig was voor energie en dat ik heel gemakkelijk helende energie kan overdragen. En in mijn traject tot Reiki Master in combinatie met mijn monnikschap is dat alleen maar sterker geworden.

In 2011 kreeg ik een burn-out, via mijn werk kwam ik bij een psycholoog die mij mentaal wel wat meer helderheid bracht, maar op de andere gebieden bleef ik maar aanmodderen. Ik heb toen regelmatig Reiki behandelingen gekregen en toen ik weer wat meer energie kreeg, ook mijzelf behandeld. En daarna verschillende healingen ondergaan om een nieuwe start te kunnen maken.

 

Toen ik na mijn burn-out op zoek was naar een andere baan, besefte ik dat ik niets liever wilde dan een eigen praktijk te beginnen om mensen op een holistische wijze te helpen. Langzaam ben ik begonnen om ook mensen buiten mijn gezin te behandelen, meerdere opleidingen volgden en Alis Aquilae werd geboren! Ik maak tijdens de behandelingen dankbaar gebruik van mijn heldere “gaves”, die in de loop der jaren sterk zijn ontwikkeld. Met die ontwikkelingen heb ik de naam van mijn praktijk veranderd in Debby Jane, wat dichter bij mijn energie staat en makkelijker te onthouden ;-) 

Begin 2013 leerde ik Ascenden, dit is een meditatiesoort met eeuwen oude technieken die onderwezen en beoefend wordt door Ishaya monniken. Ik wilde eigenlijk alleen graag van al die stress af en meer rust ervaren Toen ik in datzelfde jaar op retraite ging in Spanje bij de Ishaya monniken, gebeurde er meer dan alleen stressrelease. Daar ontdekte ik dat er meer mensen zijn die de wereld net zo beleven als ikzelf. Leven vanuit een plek van liefde, vrijheid en vrede, daar zag en ervoer ik wat ik nooit in mijn directe omgeving/buitenwereld terug zag. Ik voelde zoveel passie om die plek te ontdekken en de relatie daarmee te vergroten en dat weer te delen met ander mensen. Ik vroeg aan de leraar van de leraren of hij ook mijn leraar wilde worden en dat was de start van mijn monnikschap van het witte Ishaya pad. 

Ik heb de naam Mira Ishaya van mijn spirituele leraar Maharishi Krishnananda Ishaya gekregen. Als moderne monnik leef ik net zoals iedereen hier in deze wereld. Naast dat ik een paar keer per dag mediteer is het mijn doel om puurheid, plezier en bewustzijn allereerst in mijzelf en van daaruit in de wereld te vergroten. Het klinkt misschien wel zweverig, maar veel mensen zijn verbaasd hoe ik dit met zoveel (Noord Hollandse) nuchterheid,  (Indische) warmte en met veel humor kan uitdragen.

En mijn grote droom?

In een notendop: Mooie panden op een prachtig landgoed, waar ik samen met andere therapeuten, meditatieleraren, yogaleraren, coaches, trainers, sjamanen, voedingsdeskundigen, bewuste koks, Zhineng Qigongleraren, noem maar op, praktijk kan voeren en retraites kan geven. Toegankelijk voor iedereen die zijn/haar bewustzijnsniveau wil verhogen op welk gebied dan ook. Dit alles voor mijn missie: 

Zoveel mogelijk mensen (inclusief mijzelf) en de wereld Helen, Verrijken en Verlichten! 

Wil je op de hoogte blijven?

Waar kan ik je mee helpen?

IN DE MEDIA

Dinsdag 5 februari 2019 werd ik geïnterviewd door Marjolein Bindels van Meerradio in het programma Er is meer...

© 2021 Debby Jane | Powered by Alis Aquilae | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring