DEBBYJANE logo kleur.png

Dé Coach in Zelfliefde.

Ik help jou datgene los te laten wat jij niet bent en volledig te  omarmen wat jij wel bent.

DSC09852-2_edited.jpg
Strand zonsondergang

Wil je meer van mij zien of horen? 
Volg mij op Instagram of Facebook. Doe mee met een
Instagram Live uitzending!


Ik geef daar regelmatig mini kaartreadingen
voor meer inzicht & zelfliefde

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
 
279a5904-5847-460c-b7dc-51703bf58bed.jpg
Pebble Stone Beach

Mijn verhaal

In 2001 volgde ik mijn eerste Reiki cursus. Sindsdien ben ik met veel enthousiasme mij steeds meer gaan verdiepen in de mens. Op alle gebieden; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Tijdens de opleiding tot Natuurgeneeskundig Therapeut met specialisatie Aura-Chakra healer (bij het Nederlof Instituut in Amsterdam) en het traject tot Reiki Master, kwam ik erachter dat ik van jongs af aan al heel gevoelig was voor energie en dat ik heel gemakkelijk helende energie kan overdragen. 

In 2011 kreeg ik de diagnose Chronisch Vermoeidheidssyndroom met burnout verschijnselen. Via mijn werk kwam ik bij een psycholoog.  Zij bracht mij mentaal wel wat meer helderheid, maar op de andere gebieden bleef ik maar aanmodderen. Mijn lichaam bleef vermoeid en mijn hoofd bleef vol. Ik heb toen regelmatig Reiki behandelingen gekregen. Nadat ik weer wat meer energie kreeg, heb ik ook mijzelf behandeld. Ik kreeg ingevingen om ook andere healingen te ondergaan. Ik begon goed te luisteren naar mijn lichaam welke voeding mij energie gaf en welke voeding mij energie kostte. Ik viel daardoor vanzelf 10 kilo af en voelde mij steeds vitaler worden.

Ik besefte dat ik niets liever wilde dan een eigen praktijk te beginnen om mensen op een holistische wijze te helpen. Meerdere opleidingen volgden en begin 2012 werd mijn praktijk Alis Aquilae geboren! Ik maak tijdens de behandelingen dankbaar gebruik van mijn heldere “gaven”, die in de loop der jaren sterk zijn ontwikkeld, met name het helder horen. Ik ging mij ook verdiepen in het leggen van zgn Lenormand en Orakel kaarten en kon mensen op die manier steeds beter ondersteunen in bepaalde levenskeuzes. Met die ontwikkelingen heb ik de naam van mijn praktijk veranderd in Debby Jane, dichter bij mijzelf en makkelijker om te onthouden ;-).

Begin 2013 leerde ik Ascension, dit is een meditatiesoort met eeuwen oude technieken die onderwezen en beoefend wordt door Ishaya monniken. Ik wilde eigenlijk alleen graag van al die stress af en meer rust ervaren. Toen ik in datzelfde jaar op retraite ging in Spanje bij de Ishaya monniken, gebeurde er meer dan alleen stressrelease. Daar ontdekte ik dat er meer mensen zijn die de wereld net zo beleven als ikzelf. Leven vanuit een plek van liefde, vrijheid en vrede. Daar zag en ervoer ik wat ik nooit in mijn directe omgeving/buitenwereld terug zag. Ik voelde zoveel passie om die stille plek in mijzelf te ontdekken, de relatie daarmee te vergroten en dat weer te delen met andere mensen. Ik vroeg aan de leraar van de leraren of hij ook mijn leraar wilde worden en dat was de start van mijn monnikschap van het witte Ishaya pad. 

Later heb ik de naam Mira Ishaya van mijn spirituele leraar Maharishi Krishnananda Ishaya gekregen. Als moderne monnik leef ik net zoals iedereen hier in deze wereld. Naast dat ik een paar keer per dag mediteer en les geef in Ascension, is het mijn doel om puurheid, plezier en bewustzijn allereerst in mijzelf te vergroten en van daaruit in de wereld. Het klinkt misschien wat zweverig, maar veel mensen zijn verbaasd hoe ik dit met zoveel (Noord Hollandse) nuchterheid,  (Indische) warmte en met veel humor kan uitdragen. Regelmatig onderwijs ik met een collega monnik in een weekend hoe je kunt Ascenden met de eeuwenoude technieken van de Ishaya's. Dit doe ik via The Bright Path,

Eind 2016 kreeg ik een nieuwe uitdaging; de vader van onze twee prachtige zonen en ik besloten om uit elkaar te gaan. Een hele ommekeer van ons leven, maar heel dankbaar dat wij op een harmonieuze wijze vanuit liefde die transformatie hebben kunnen ondergaan. 

Alle uitdagingen op mijn pad brengen mij dichter naar de absolute vrijheid die ik graag wil ervaren op deze aarde. Met het vertrouwen en de ervaring van vrijheid die ik nu al heb, groeit mijn bewustzijn iedere dag. Vanuit deze staat van zijn, zijn de healing en coaching sessies die ik geef veel krachtiger geworden. En kan ik jou perfect helpen om een stuk (ver)lichter met zoveel meer liefde voor jezelf en vol levenslust jouw leven te leven. 

En mijn grote droom?

 

In een notendop: Mooie panden op een prachtig landgoed, waar ik samen met andere coaches, therapeuten, meditatieleraren, yogaleraren, trainers, sjamanen, voedingsdeskundigen, bewuste koks en muzikanten, etc retraites kan geven. 

Dit alles voor mijn missie: 

Mensen (inclusief mijzelf) en de wereld Helen, Verrijken en Verlichten! 

Wil je op de hoogte blijven?

Meisje op fiets

"Ik zat op het randje van een burnout, ik kon niet meer! Ben heel blij dat ik via een vriendin bij Debby Jane ben gekomen. Al heel snel kreeg ik meer rust en energie. En lekker makkelijk dat het online kon.

Ik kwam erachter dat ik iets wilde doen met spiritualiteit! Nu ga ik binnenkort zelfs een workshop volgen om dat gebied te ontwikkelen! Helemaal happy!"

Marjolein, Rotterdam