Ik hoop zoveel mogelijk mensen te inspireren om naar binnen te keren, om weer de Waarheid, Liefde, Wijsheid en Plezier te herinneren en hier op aarde te ervaren. En om te groeien op alle niveau's. Dit kan middels een consult of een traject, maar ook via onderstaande inspiratiebronnen:

The Bright Path 

Ervaar een van de snelste en plezierigste wegen naar zelfrealisatie en leer zelfstandig mediteren

Begeleide Meditatie

Een eenvoudige begeleide meditatie voor beginners of gewoon als je daar zin in hebt. Jaren geleden ingesproken door mij!
Het wachtwoord is WakeUp

Pink Light Technique

Een geweldige eeuwen oude techniek om de relatie met jezelf en anderen te helen. 

The Pineal Gland Technique

Deze technique kan heel erg krachtig zijn voor het helen van het lichaam, om je te helpen slapen, maar ook om angsten te verminderen. Het duurt ongeveer 15 minuten en je hoeft het maar een keer per dag te doen, het liefst voor het slapen gaan. 

 

Surya Devi is ook een Ishaya monnik en werkt op de oncologie afdeling in het ziekenhuis. Zij leert deze techniek al jaren voor een ieder die dat wil met goed resultaat. Hierbij de uitleg van de techniek door Surya Devi met Nederlandse ondertiteling.

Trailer A Mindful Choice

In elk leven komt er een moment dat je je realiseert dat er meer moet zijn… Deze documentaire is een krachtige en ontroerende katalysator voor verandering. Oogstrelende camerabeelden worden gecombineerd met portretten van mensen die je diep raken. Greg Hopkinson en Sally Lewis, twee Ishaya monniken uit Nieuw Zeeland, reisden de wereld rond. Ze spraken verschillende mensen die de keuze maken voor innerlijke rust, ondanks hun vaak roerige omstandigheden. Balletdansers en schrijvers, zakenmensen, een kankerpatiënt, weeskinderen en zwaarbeveiligde gevangenen; hun verhalen laten zien dat innerlijke vrede niet zweverig is, maar juist een eenvoudige realiteit.

Binnenkort ook te zien bij ons in de buurt! Of download de film via Innergy.

Gratis Inspiratie

© 2020 Debby Jane | Powered by Alis Aquilae | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring